Zebra ZC100

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

ZC100 korttitulostin

ZEBRA

Zebra ZC100 korttitulostin 

Onpa tarkoituksesi sitten tehdä yrityksellesi kuvalliset ID-kortit, kanta-asiakkaille jäsenkortit tai vaikkapa asiakastilaisuuteen tyylikkäät VIP-kortit on ZC100 nopea ja helppokäyttöinen kumppani.

Tulostustarkkuus on 300dpi ja sekä syöttökotelo että vastaanottokotelo ovat kapasiteetiltaan 100 kpl vetoisia. Lisäksi kortteja on mahdollisuus syöttää käsin erillisen syöttöaukon kautta. Tulostimeen sopiva värinauha on YMCKO ja sillä tekee 200 kpl tulosteita. 

Mikäli olet esipainattanut valmiiksi jäsenistölle korttipohjan ja haluat itse yksilöidä kortteihin jäsenen nimen ja jäsennumeron, on tähän tulostimeen saatavissa yhden värin nauhoja joilla tekee 1500 kpl tulosteita. Värit ovat musta, valkoinen, punainen, sininen, kulta ja hopea. 

Tulostimen mukana tuleva Windows -ajuri tukee monipuolisesti tulostimen ominaisuuksia. Windows mallit 7, 8 ja 10 sekä serverit 2003, 2008 ja 2012. (32 ja 64bit). Lisäksi ajuri tukee myös Linux Ubuntu ja Apple iOS 10.2

Takuu tulostimella on 2 vuotta.

Laita vapaamuotoinen tarjouspyyntö TÄSTÄ

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella. Suosittelemme kuitenkin tähän tarkoitukseen erikseen suunniteltua CardExchange ohjelmistoa, jolloin saat täyden hyödyn irti korttien valmistuksesta. Tulostusohjelmiin voi tutusta TÄSTÄ

TUTUSTU ESITTELYVIDEOON: