RFID-tunnisteet

RFID-tunnisteet yleistyvät eri käyttötarkoituksiin. Teknologiatalo on kumppani, jonka avulla oikeat tunnisteet määritellään toimimaan oikeassa paikassa.

Taajuudet HF, LF ja UHF ja näillä taajuuksilla toimivat eri sirumerkit ovat meille tuttua tekniikkaa. NFC standardiin soveltuvat tunnisteet suoraan varastostamme. Kulunvalvontajärjestelmiin tarkoitetut tunnisteet yksilöimme laser-kaiverruksella ja alustamme sirut toimimaan eri järjestelmissä.

Sarjanumeroluenta

Sirun sarjanumeroluenta (UID) ja kehittyneemmät sirun sektoreiden luennat ovat meille arkipäivää. Suurin osa toimittamistamme tunnisteista on meidän toimesta koodattu ja yksilöity asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimitettavien tunnisteiden yksillöllinen UID voidaan toimittaa yhdessä tiedostossa, se säästää asiakkaan aikaa ja nopeuttaa tunnisteiden käyttöönottoa eri järjestelmissa.

Oletuksena luemme UID:n heksadesimaalimuodossa, ei käänteisenä emmekä lisää välilyöntejä. Esim. NATG213 sirun UID luetaan seuraavasti: 0487a2b2b55180. Jos haluat vastaanottaa UID:n luettuna eri muotoisena niin ota yhteyttä.

Turvallisten tunnisteiden käyttö, koodausavainten käsittely sekä koko prosessin auditoitu toiminta takaa asiakkaille aukottomasti turvallisen tunnisteiden toimituksen silloin, kun sillä on merkitystä.

Ota yhteyttä: myynti@tide.fi tai soita heti 09 25 163 163