Evolis Primacy END OF LIFE

Muovikorttitulostin Primacy on Evoliksen malli, joka on saatavilla yksi- ja kaksipuoleisesti tulostavana mallina. Primacy soveltuu keskisuurten ja suurten korttimäärien tulostamiseen.

SKU: PM1H0000R- Osastot: ,

Kuvaus

EVOLIS PRIMACY

Tuotteen valmistus on Evoliksen puolelta lopetettu, ja viimeiset tulostimet toimitetaan Joulukuussa 2022. Värinauhoja & kulutustarvikkeita on saatavilla 15.12.2032 saakka.

Tuote korvautuu uudella Evolis Primacy 2 -mallin tulostimella, tutustu siihen täällä.

Evolis Primacy on tunnistettaviksi EVOLIS- laaduksi heti kun ensimmäinen muovikortti lähtee tulostumaan. Yllätyt miellyttävän hiljaisesta ja pehmeästä äänestä ja vakuutut että tulostimen sisällä liukuva kortti saa värinsä ilman suurempia ponnistuksia. EVOLIS yrityksenä on keskittynyt korttitulostimien valmistukseen ja resurssien keskittämisestä saa nauttia jokainen EVOLIS -tulostimen omistaja.

Primacyn lisälaitevalikoima on kattava ja käsittää muunmuassa, kääntäjän kaksipuoleiseen tulostamiseen, magneettiraitakooderin, kontaktisiru- ja RFID –kooderit. Laitteessa on sekä USB että Ethernet -liitäntä. Tulostimen modulaarisen rakenteen ansiosta lisälaitteet voidaan lisätä myös jälkikäteen. Kaksipuolinen tulostus on laitteessa aina valmiina. Kun halutaan päivittää Primacy yksipuoleista tulostimesta kaksipuoleiseksi niin, siihen pitää tilata ainoastaan päivitysavain.

Tulostusresoluutio 300 dpi, nopeus värillisille korteille (Kuten ID-kortit) YMCKO nauhalla on 225 korttia tunnissa ja kaksipuoleisina YMCKO-K 140 korttia tunnissa.

Primacy toimii Windows® XP SP3, Vista, W7, W8, W10 tietokoneissa. Lisäksi ajuri myös Mac OS X (10.6 eteenpäin). Laitteella on kahden vuoden takuu. Lisäksi tuotteelle on saatavissa Tiden Huolenpitosopimus.

Primacy on nyt saatavilla myös Wi-Fi -ominaisuudella varustettuna!

Tutustu pdf esitteeseen: Primacy esite eng

 

YRITYKSEN ID-KORTTI

Oma tulostin mahdollistaa tyylikkäiden ID-korttien valmistuksen omalla työpöydällä. Kun pohja on suunniteltu lisäät vain nimen ja kuvan ja tulostat kortin, kortti on heti valmis käyttöön.

 

Lisätiedot

Valitse malli

Perusmalli, Kortin kääntäjä