Evolis Zenius

Kompakti, edullinen ja helppokäyttöinen muovikorttitulostin. Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka tulostat vuodessa 500 – 5000 kpl kortteja.

SKU: Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

EVOLIS ZENIUS

Evolis Zenius on korttitulostinvalmistaja Evoliksen tulostin. Valmistajan sitoutuminen mallisarjan jokaiseen korttitulostimeen on täysin omaa luokkaansa. EVOLIS ZENIUS on taidonnäyte siitä, kun on haluttu tehdä edullinen DTC tulostin ilman kompromisseja tulostuksen laadusta.

ZENIUS täyttää kaikki tärkeät kriteerit korttitulostinta valittaessa. Tarkkuus 300 dpi, värillisiä kortteja 150 kpl tunnissa (YMCKO), automaattinen syöttökaukalo 50 korttia ja ohi syöttö mahdollisuus manuaalisesti kortti kerrallaan. Vastaanottokaukalo 20 kortille.

Lisälaitteina yleisimmät korttikooderit, kuten magneettiraita, RFID ja kontaktisirulliset kortit. Peruslaite toimii USB- liitännällä, mutta laitteen voi tilata myös Ethernet- liitännäisenä. Windows ja MAC ajurit, mukana myös kevyt kortinteko-ohjelma cardPresso XXS Lite.

Laitteella on 2 vuoden takuu ja lisäksi tuotteelle on saatavissa Tiden Huolenpitosopimus.

Tutustu pdf esitteeseen: Brochure-Zenius-KB-ZEN1-1085-ENG-A4-A0 (1)

 

TYYLIKÄS JA LAADUKAS KORTTI JÄSENILLE 

Omalla ZENIUS  tulostimella yksilöit nopeasti jäsenkortin, johon saat tyylikkäät logot ja jäsenen tiedot selkeästi näkyviin. Jos valitset pohjaksi RFID/NFC kortin, voit liittää sen mahdollisiin jo käytössä oleviin järjestelmiinne. Teknologiatalo neuvoo ja opastaa, ota yhteyttä jo tänään!  

KANTA-ASIAKASKORTTI

Suunnittele itse tyylikäs kanta-asiakaskortti ja palkitse uskolliset asiakkaasi. Lahjakortti tai etukortti, kassajärjestelmään voit liittää sen magneettiraidalla, sirulla, viivakoodilla jne. Valitse toimittaja joka hallitsee kokonaisuuden, valitse Teknologiatalo. 

https://youtu.be/x0OyWT0nzGs

Lisätiedot

Valitse malli

Zenius Red USB, Zenius Red USB & Ethernet