Muovikorttitulostimet

Muovikorttitulostimien valikoimamme on Suomen laajin!

Maailman suosituimmat merkit ja mallit – Turvallisesti valtuutetulta maahantuojalta huolto- ja ylläpitovastuulla.

Muovikorttitulostinta ohjataan aina tietokoneella, joten kokonaisuuden hallinta kuuluu tulostintoimittajan ominaisuuksiin . Tulostusohjelman ja erilaisten päivitysten tukipalvelut ovat puhelinsoiton päässä ja myös huoltoteknikkomme pääsee nopeasti paikan päälle kartoittamaan mahdolliset vikatilanteet.

Korttitulostin kaikkine tarvikkeineen, lisälaitteineen ja huoltotarpeineen on hankintana sellainen, johon kannattaa toimittajaksi valita kumppani, jolla osaaminen ja tukipalvelut toimii.

Huolto ja korjaus on ekoteko!

Edustamme laadukkaita muovikorttitulostimia, joiden huoltaminen ja korjaaminen on tarkoituksenmukaista. Suhtaudumme vakavasti ympäristövastuullisuuteen ja panostamme jatkuvasti maahantuomiemme korttitulostimien elinkaaren pidentämiseen.

Huoltopalveluissamme uudet palvelumallit ja toimitiloihimme huollolle osoitetut uudet tilat ovat viimeisimpiä panostuksia tärkeään asiaan.

Huomioitavaa on myös vaihtopalvelumme, jolloin uuden korttitulostimen hankinnan yhteydessä otamme vanhan tulostimen vaihdossa. Asiakas saa vaihtohyvityksen ja korttitulostin asianmukaisen kierrätyksen.

RFID/NFC, lähiluku, sirukortti, avainkortti, tägi…

RFID/NFC käyttö yleistyy – Teknologiatalo on oiva kumppani tukemaan uusien ominaisuuksien käyttöönottoa.

New Tide Oy on FinnSecurity ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n jäsen, lisäksi kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan.

Tutustu valikoimaan, pyydä tarjous, autamme mielellämme oikean tulostimen valinnassa juuri teille!