FARGO INK1000

HID Fargo INK1000 on MULLISTAVA UUTUUS, sen tekniikkana on perinteisiin sublimaatiolämpötulostuksiin verrattuna uuden tekniikan muistesuhkutulostin.

SKU: FAR-62000 Osastot: ,

Kuvaus

FARGO INK1000

HID Global FARGO korttitulostin INK1000 tuo mustesuihkutulostuksen yksinkertaisuuden ja kohtuuhintaisuuden kaikenlaisten korttien valmistajille maailmassa.

Helppokäyttöinen, edullinen ja luotettava HID FARGO INK1000 on ihanteellinen kustannustietoisille pienille ja keskisuurille yrityksille ja niille julkisen sektorin toimijoille, joiden on tulostettava korkealaatuisia yritys- ja vierailijakortteja, opiskelijoiden ja tiedekuntien henkilökortteja tai erilaisia lahja- ja kanta-asiakaskortteja.

Erittäin luotettava ja vähän huoltoa tarvitseva HID FARGO INK1000 sisältää ainutlaatuisen mustesuihkutulostustekniikan. Helposti asennettavat mustepatruunat sisältävät erityisen rakenteen omaavia musteita, jotka tarttuvat luonnollisesti vakiomuotoisiin ja varastosta suoraan toimitettaviin tavallisiin muovikortteihin.

INK1000 tarjoaa korkealaatuisen, teräväpiirtojäljen, aidon reunasta reunaan -tulostuksen, samalla kun vältetään tulostusnauhojen vaivat ja erikoiskorttien tarve. Korkean 600 dpi: n ja 1200 dpi: n tarkkuuden ansiosta kuvat ovat teräviä ja loistavia – ja teksti sekä viivakoodit on määritelty tarkasti.

  • Helppo käyttää – yhtä helppokäyttöinen kuin kotitoimistosi tulostin
  • Edullinen – Tuo kortin malleja elämään loistava 600 dpi x 1200 dpi: n tarkkuus on murto-osa kustannuksista valintanauhapohjaisessa tulostimet
  • Kestävä – eliminoi hukkaan menevät nauhapaneelit, joissa on yksinomaan muotoillut Drop-on-Demand (DOD) -musteet, jotka ovat yhteensopivia tavallisten, hyllyltä saatavien PVC-korttien kanssa – alan ensimmäinen
  • Luotettava – Tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja vertaansa vailla olevan laadun johtavalta tuotemerkiltä korttien valmistuksessa.

Korttien suunnittelu ja tulostaminen tietokoneella

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella. Suosittelemme kuitenkin tähän tarkoitukseen erikseen suunniteltua CardExchange ohjelmistoa, jolloin saat täyden hyödyn irti korttien valmistuksesta. Tutustu CardExchange ohjelmistoihin tästä linkistä: CardExhange ohjelmistot

Ota yhteyttä jo tänään: YHTEYSTIETOLINKKI

Valmistajasta lyhyesti:

FARGO® on yrityksen HID Global muovikorttitulostimien tuotemerkki. HID Global on osa AssaAbloy konsernia.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tutustu esittelyvideoihin: