Evolis Tattoo RW

Evolis Tattoo on korttitulostin, joka kykenee kirjoittamaan samalle kortille monta kertaa. Se pyyhkii vanhat tiedot pois ja tulostaa saman tien uudet tiedot. Tämä ns. ReWrite ominaisuus on parhaimmillaan vierailijakorttien valmistuksessa.

Evolis logo

Kuvaus

Evolis Tattoo RW

Evolis Tattoo RW tulostaa ja pyyhkii, tulostaa ja pyyhkii, väsymättä yhdelle kortille parhaimmillaan  jopa yli 500 kertaa. Oivallinen ympäristöarvoja tukeva tulostin vaikkapa vierailijakorttien valmistukseen, sillä roskiin ei tarvitse vierailun päätyttyä heittää mitään.

Miten se on mahdollista?

Tulostimessa ei itsessään ole värinauhaa vaan väriaine on muovikortin sisällä, jonka tulostimen kuuma kirjoituspää aktivoi esille. Tulostimen lisäksi tarvitset vain tähän tarkoitukseen suunniteltuja muovikortteja, värinauhat voit unohtaa.

Tulostin aktivoi värin esille ja seuraavalla kerralla pyyhkii sen pois. Aktivointeja/pyyhkimistä tehdas lupaa yhdelle kortille jopa 500 kertaa, jonka jälkeen väriaine alkaa himmenemään eikä pyyhkiminenkään onnistu kovin tarkasti. Vierailijahallinnassa Tattoo RW on väsymätön kumppani.

Tulostimessa toimii siihen erikseen suunnitellut RW-kortit, joissa toinen puoli on tavallista muovikorttipintaa ja toinen puoli on RW-tulostuksen mahdollistavaa pintaa. RW-kortin voi myös esipainattaa.

Esipainettu kortti, johon tulostetaan yhä uudelleen ja uudelleen mustalla nuo uusien jäsenten nimet, id:t ja voimassaolot.

Evolis kortti

PYYDÄ MALLI ESIPAINETUSTA RW-KORTISTA!

Uudelleen tulostusta (ReWrite) on käytetty maailmalla mm. koulujen henkilökorttien kanssa. Alaluokkalaisille on tulostettu oman id-kortin taakse lukujärjestys jonka opettaja päivittää aina tuntien vaihtuessa.