FARGO®C50

LOPPUUNMYYTY – KORVAAVA TULOSTIN ON FARGO® DTC1250e

Muovikorttitulostin C50 kuuluu HID Global Fargo tuotemerkkien sarjaan.

Saatavuus: Varasto loppu SKU: FAR-051700 Osastot: ,

Kuvaus

FARGO®C50

Fargo®C50 on Fargo muovikorttitulostimien tyylikkäin malli ja soveltuu suoraan asiakaspalvelutiskille asiakaskorttien tulostamiseen. Tulostimella teet helposti värillisiä kortteja kaikkiin käyttötarpeisiin.

Helppo käyttää ja nopea ottaa käyttöön, Plug and Play toimintojen avulla alat jo 5 min kuluttua pakkauksen avaamisesta tulostamaan kortteja mukana tulevan Swift ID -ohjelman avulla.

Toisaalta tulostustarpeiden kasvaessa voit hankkia monipuolisempia ohjelmia ja luotettava Fargo®C50 pysyy aina kärryillä mukana. Takuu 2 vuotta ja mahdollisuus myös Tide -huoltosopimuksen tekemiseen.

GreenCircle Certification System

  • Resoluutio:    300 dpi
  • Nopeus:         24 s /kortti ja 150 kpl/h värinauhalla YMCKO
  • Kaukalot:       50 kpl syöttö, 30 kpl ulostulo
  • Ohjelmisto:    Sisältää Swift ID ohjelman

TIESITKÖ: Jäsenkorttien teko on helppoa ja edullista tällä tulostimella. Tilaa jäsenkortit esipainettuina ja yksilöi itse helposti ja edullisesti jäsenien tiedot korteille. Vuoden mittaan tuleville uusille jäsenille teet kortin nopeasti ja edullisesti. Yksilöintiä varten musta värinauha tähän tulostimeen maksaa 20,00 € ja sillä yksilöi 1000 kpl jäsenkortteja! Pyydä tarjous myös esipainetuista jäsenkorteista, hintaan vaikuttaa eniten kerralla tilattava kpl määrä.

Tutustu valmistajan sivuilla C50 tulostimeen:

HIDGlobal.com

Tutustu videoihin: