Matica

Matica

Matica on Sveitsissä pääkonttoriaan pitävä alallaan johtava maailmanlaajuisesti toimiva yritys jonka valikoimiin edustamamme muovikorttitulostimet kuuluvat.

Matican ydinvalikoimaan kuuluvat laadukkaat henkilökorttitulostimet, joista löytyy sopiva vaihtoehto aina valtion ajokorttien valmistuksesta PK-yrityksen henkilökorttien tulostamiseen. Myös maksukorttien valmistukseen soveltuvat ratkaisut ovat Matican osaamista parhaimmillaan.

Lisäksi Matica suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korttien personointi- ja postitusjärjestelmiä. Valikoimaan kuuluu myös korkeamman teknologian vähittäiskauppasovellukset, passit, ajokortit ja kulunvalvontakortit.

Muovikorttitulostimet Maticalla edustavat kattavasti siirtokalvotulostimien valikoimaa, DTC -tekniikan tulostimista uusin tulija Maticalla on MC310 joka on varma valinta myös ammattikäyttöön. Siirtokalvotulostimien sarjassa Maticalla on harvinaisempi XL -korttien printteri nimeltään XL8300, jolla tulostat erilaiset tapahtumapassit nopeasti ja vaikka paikanpäällä itse tilaisuudessa.

Matican valikoima

Siirtokalvotulostimet: MC660, XID8300, XID8600, XID8100
DTC-tulostimet: MC310

UUTTA: Edullisemmat DTC tulostimet MC110 ja MC210 – Kysy lisää!

Suuren korttikoon tulostimet: XL8300