FARGO HDP5000

Muovikorttitulostin HDP5000 on siirtokalvotulostin vaativalle käyttäjälle. Tällä korttitulostimella tulostat laadukkaita ja kulutuskestäviä kortteja.

SKU: FAR-0896XX Osastot: ,

Kuvaus

FARGO HDP5000

FARGO HDP5000 muovikorttitulostin on maailmalla eniten myydyimpiä siirtokalvotulostimia. Fargon High Definition Printing (HDP) tuottaa uskomattoman tarkkoja kuvia korteille. Siirtokalvotekniikalla tulostetaan kortille tulevat tiedot ensin siirtofilmille, jonka tulostin laminoi muovikortille. Valmiin kortin kulutuskestävyys on omaa luokkaansa!

HDP5000 tarjoaa varmaa ja yllätyksetöntä tulostustustyö, sillä se on ollut markkinoilla jo pitkään. Korttien tulostamiseen liittyvät haasteet erilaisissa tulostusympäristöissä on nähty ja koettu. Vuosien kehitystyö ja  tarvikkeiden sekä varaosien hyvä saatavuus tekevät HDP5000 muovikorttitulostimesta turvallisen ostoksen.

HDP5000 muovikorttitulostinta voi päivittää tulostustarpeiden muuttuessa vastaamaan todellisia kehittyneitä tarpeita. Lisälaitteet ovat myöhemmin liitettävissä, joten turhia investointeja ei tarvitse tehdä vain varmuuden vuoksi.

CardExchange korttitulostusohjelma

Muovikorttitulostinta ohjataan aina tulostusohjelmalla ja tulostusohjelmia on markkinoilla useita. Me edustamme korttitulostukseen suunniteltua CardExchange ohjelmaa, jonka ohjelmistoversiot noudattelevat samaa ajatusta, että turhaan ei tarvitse investoida ominaisuuksiin joita ei tarvita. Silti mahdollisuus päivityksiin säilyy ja aiemmat ostot huomioidaan uuden hankinnassa. Tutustu valmistajan sivuilta: https://cardexchange.shop/producer/desktop/editions

FARGO® HDP5000 lisälaitteet:

  • Kortin kääntäjä
  • Laminaattori
  • Kaksiosainen kortinsyöttökaulo
  • Magneettiraidan kooderi
  • RFID- kooderit, HID Prox, iCLASS, MifareDESfire,  (Omnikey 5121, 5215, 5127)

Ota yhteyttä jo tänään myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163 

voit myös jättää yhteydenottopyynnön tästä: YHTEYSTIETOLINKKI

 

TUTUSTU VIDEOESITTELYYN:

Lisätiedot

Lisälaite

Perusmalli, Kääntäjä, Laminaattori, Kaksoissyöttökaukalo, Kääntäjä+laminaattori