Yritys

NEW TIDE OY

New Tide Oy on vuonna 2015 perustettu 100% suomalainen teknologiatalo. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 2010, jolloin Tide Technology Oy perustettiin kartoittamaan teknologiatuotteiden markkinoita sekä innovoimaan uusia tuotteita.

New Tide pääsi aloittamaan liiketoiminnan toden teolla vuonna 2016, kun Ideapankki oli täyttynyt ja vankka pohja toiminnalle rakennettu. Liikevaihto, henkilöstö ja asiakasmäärä lähtivät heti yli 50% vuosikasvuvauhtiin.

Tiden liiketoiminnat keskittyvät visuaalisen- ja teknisen tunnistamisen lisäksi digitaalisen ympäristön ratkaisuihin. Yrityksen henkilökunta, yhdistyksen jäsenet, kaupan kanta-asiakkaat… – aloitetaan tunnistamisesta ja toteutetaan uuden digitaalisen ympäristön avulla ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Tiden toimintaa ohjaa kolme strategista kompetenssia

turvallisuus

Turvallisuus

Yrityksen johdon vahva turvallisuusosaaminen ja yksityisen turva-alan monipuolinen tausta ohjaavat tekemistä. Datakeskeinen organisaatio näkee turvallisuuden ja informaatioteknologian kättelyn merkityksen.

Teknologia

Futurologisuus digitalisaation pyörteissä ja innovatiivinen kehitystyö ovat teknologiaosaajan arkipäivää. Tänään kerätty data on huomisen strategian pohjana. Tieteen ja tutkitun tiedon arvostus ohjaavat tekemistämme.
Palvelu

Palvelu

Todellinen palvelu tarkoittaa odotuksien ylittämistä, etukäteen reagoimista ja pyytämättä asiakkaan parhaaksi asioiden suorittamista. Rehelliset lupaukset ja jatkuva tuki viimeistelevät ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Tutustu valikoimaamme

ja liity tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon.