Tulostusohjelmat

Tulostusohjelmat

Tulostusohjelmat mahdollistavat monipuolisten korttien tulostamisen sillä korttitulostinta ohjataan tietokoneella. Korttitulostimen mukana toimitetaan ajuri, jonka avulla kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortin tulostaa. Useampia kortteja tulostettaessa on kuitenkin käytännöllisempää käyttää tähän tarkoitukseen erikseen tehtyä ohjelmaa.

Korttitulostimien mukana tulee usein tulostinvalmistajan ohjelma, josta perusversio saattaa olla ilmainen tai määräajan käytettävissä veloituksetta. Kehittyneemmät versiot ovat maksullisia.

Varmistaaksemme kaikille asiakkaillemme kattavan käyttötuen niin tulostimen kuin ohjelmankin käyttöön, olemme valinneet yhden maailman suosituimmasta ohjelmistosta edustukseemme.

CardExchange® ohjelma ei ole sidottu korttitulostimiin, se soveltuu korttien tulostamiseen millä tahansa tulostimella. Ohjelman ominaisuuksia voi laajentaa käyttötarpeen mukaan, aiemmat versiohankinnat huomioidaan suoraan hinnassa eli turhista ominaisuuksista ei varmuuden vuoksi tarvitse maksaa.

Käytämme itse tuotannossamme ja toimimme CardExchange® ohjelman virallisena edustajana Suomessa. Tunnemme ohjelmistot, käyttäjäympäristöt, verkot ja korttikoneet vuosien kokemuksella tarjoten todelliset tukipalvelut vaativampiinkin tulostustöihin.

Haluaisitteko lisätä kuvalliseen yrityksenne henkilökorttiin RFID/NFC tunnisteen, jolla voisitte ohjata turvatulostusta, kulunvalvontaa, työaikapäätettä tai vaikkapa kahvikonetta? Tulostuksen yhteydessä monipuolinen tulostusohjelma mahdollistaa myös kortin koodaamisen.

Ohjeet ja tuki teknologiatalosta, vuosien kokemuksella!

Ota yhteyttä: Soita 09 25 163 163 tai meilaa myynti@tide.fi