Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on parhaiten strategisia tukijalkojamme toteuttavaa liiketoimintaa. Turvallisuus, Teknologia ja Palvelu ovat otsakkeita joiden taakse kätkeytyy ajatusmaailma ja asenne, jota osaamisella vahvistetaan päivittäisessä työskentelyssä.

Ohjelmistokehitys etenee ajatuksista määrittelyiksi – suunnitelmista testauksiin – toteutuksista ylläpitoon – tukipalveluista kehitykseen.

PWA Progressive Web Apps, AngularJS, PHP, Laravel – Portaaliratkaisut, ERP ja erilaiset tilausjärjestelmät sekä mobiilisovellukset ovat erityisosaamistamme. Verkkopalvelut ja palvelimet toimitamme vaativaankin käyttöön!

Yritysrakenteemme ja liiketoimintamallimme on erittäin kustannustehokas, joka tarkoittaa selkeitä etuja ja tehokasta sitoutumista isompiinkin projekteihin. Resurssien puutteesta emme kärsi ja projektisuunnitelmat toteutuvat aikataulujen mukaan, asiakastyytyväisyytemme on erinomainen.

Ota yhteyttä, keskustellaan teidän tarpeista ja meidän mahdollisuuksista niissä auttaa. Rehellinen ja turvallinen kumppanuus odottaa, ja yllättää iloisesti koko mahdollisesti toteutettavan ohjelmistoprojektin ajan.

Kysy referensseistämme ja vakuutu todellisesta osaamisestamme ja kyvystämme hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia.