FARGO DTC1500

Uutuus vaativalle käyttäjälle! Turvaominaisuudet huippuluokkaa.

SKU: FAR-0514XX Osastot: ,

Kuvaus

FARGO DTC1500

Fargo DTC1500 muovikorttitulostin on uutuus, jonka takana on 20 vuoden kokemus korttitulostimien valmistuksesta. Tulostustekniikka DTC tarjoaa kustannustehokasta korttien valmistusta uhraamatta laatua tai turvallisuutta.

DTC1500 turvaominaisuuksista uusi ja merkittävä on mahdollisuus tulostaa yksilöllinen vesileima kortille. Oma logo, symboli tai turvateksti vesileimana kortille tarjoaa suojaa kopioinnilta ja väärennöksiltä. Turvallinen ja kustannustehokas, sillä enää ei tarvitse investoida erillisiin holograafisiin kalvoihin tai laminaatteihin.

DTC1500 tulostimessa on kiinnitetty erikseen huomiota myös tietosuojan parannuksiin. Käytettyjen värinauhojen, salasanojen ja datan siirron tietosuoja on uudella tasolla.

DTC1500 tärkeä ominaisuus on myös skaalautuvuus käytön aikana. Lisälaitteita ja lisäominaisuuksia on mahdollista päivittää laitteelle helposti ja edullisesti.

HUOM

Huolettoman investoinnin takaa Tiden tuki-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Tukemme vuosien kokemus osoittaa, että pelkän tulostimen tuki ei asiakkaalle ole riittävää. Tukipalvelumme kattaa koko korttitulostuksen työasemanympäristön tulostimesta ohjelmistoihin tietokantayhteyksineen. Turvallinen investointi, puhelintuki arkisin 8-16 veloituksetta.

Kysy lisää, pyydä tarjous: 09-25 163 163 tai myynti@tide.fi

Tutustu pdf esitteeseen:

DTC1500 esite

Tutustu tulostimeen myös valmistajan sivuilla:

HIDGlobal.com

Tutustu videoesittelyyn:

Lisätiedot

Valitse vaihtoehdoista

Perusmalli, Perusmalli + kääntäjä, Perusmalli + kääntäjä + laminaattori