Kausikortti

Tyylikkäät Kausarit erilaisiin tarpeisiin, teknologialla ja ilman. Mobiilissa ja korttina!

Osasto:

Kuvaus

KAUSIKORTTI

Muovikortti on selkeä ja totuttu tapa tunnistaa fanit, joilla on oikeuksia etuihin. Kausari voi olla yksinkertainen näyttökortti, mutta helposti onnistuu myös RFID/NFC ominaisuuden lisääminen kortille, jolloin tarkempi data tapahtumista saadaan helposti kehityksen tueksi käyttöön. Teknologiatalona meidän valikoimaan kuuluvat myös lukijalaitteet ja ohjelmistot.

Kortti ja lukijalaite ovella – voisiko ohjelmisto nimeltä Tapahtumahallinta tulla kyseeseen? Tutustu tarkemmin ohjelmistoon tästä linkistä: Tapahtumahallinta

Teknologiatalo on oiva kumppani korttien hankintaan, vuosien kokemus korttien valmistuksesta ja kyky nopeasti kehittyvän teknologian hyödyntämiseen korteissa on selkeä etu asiakkaillemme.

Kausikortti voi olla myös Mobiilikortti!

Mobiilikortti on täysin uusi mahdollisuus kattavaan kannattajien, jäsenien ja oman porukan tunnistamiseen. Oman applikaation avulla olet jatkuvasti heidän mukana, joilla on merkitystä. Yksistään viestintä vaikkapa peruuntuneesta harjoitusvuorosta onnistuu salamannopeasti kaikille sitä tietoa tarvitseville.

Myös yksittäiset edut ovat heti käytettävissä ja yhteistyökumppaneidesi itsensä järjestelmään lisäämiä. Etu voi olla vaikkapa tämän iltapäivän klo. 19-20 välinen kertakäyttöinen etu joka on saman tien jäsenillä tiedossa ja käytettävissä ja tietysti applikaatiosta myös kuitattavissa käytetyksi. Mahdollisuudet ovat enemmänkin mielikuvituksen rajoittamia!

Tutustu applikaation tästä linkistä: Mobiilikortti

kausikorttiapplikaatio

Kysy lisää, kerro toiveista, pyydä tarjous!