TSAPP™ Mobiilikortti

TSAPP™ mobiilikortti on alustaratkaisu kun on tullut aika hankkia nykyaikainen applikaatio omaan digitaaliseen ympäristöön.

 

Kuvaus

TSAPP™ Mobiilikortti

TSAPP™ Mobiilikortti on valmis alusta monipuolisen mobiilikortin toteuttamiseen applikaatiolla.

Minkälainen olisi teidän applikaatio? Miltä sen tulisi näyttää? Mitä toiminteita siinä haluaisitte olevan? Toiminteet ja kokonaisuus voi tulla kalliiksi toteuttaa ellei olisi valmista alustaratkaisua olemassa – ja tässä kohtaa kuvaan astuu TSAPP™ valmis alustaratkaisu, jonka avulla toteutamme vaativiakin toiminteita.

Tutustu tarkemmin tuotteen omilla sivuilla www.tsapp.fi

Referenssi

Järvenpään Palloseura JäPS 

JäPS eli Järvenpään Palloseura on ottanut käyttöön TSAPP -alustaratkaisun ja todellakin tuonut oman tyylikkään ilmeensä sovellukseen. JäPS halusi tarjota jäsenilleen edistyksellisen tavan olla mukana seurassaan, ja samalla viedä yhteistyön kumppaniensa kanssa seuraavalle tasolle.

Nyt seuran 1500 jäsentä seuraa harjoitusvuorojaan ja uutisia TSAPPin pohjalle rakennetussa applikaatiossa, ja yhteistyökumppanit aktivoivat seuran jäseniä toinen toistaan paremmilla tarjouksilla. Sponsorit saavat oman näkyvyytensä esille ja seuran tulevaisuudensunnittelmissa applikaatio on vahvasti mukana.

Kiinnostuitko?

Soita 09 25 163 163 tai lähetä sähköpostia myynti@tide.fi

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottopyyntö tästä: OTA YHTEYTTÄ