Henkilökortti

Valmistamme kuvalliset ID-kortit siirtokalvotekniikan tulostimilla 600dpi tarkkuudella turvatekijöitä unohtamatta. Vaadi laatua – edullisesti!

Kuvaus

Henkilökortti

Henkilökortti on turvallisuuden etulinjassa jokaisessa työyhteisössä. Henkilöstö, vieraat ja kutsumattomat vieraat tulee tunnistaa.

HENKILÖKORTIT YRITYKSILLE – PALVELUNA TAI OMALLA KORTTITULOSTIMELLA.

Kuvallinen ID-kortti kuuluu yrityksen turvallisuuskulttuuriin. Näyttävä ja tyylikäs kortti on samalla myös yrityksen näkyvä käyntikortti, yritysilmeen vankka tukija käytännön tilanteissa.

Valmistamme henkilökortit 600dpi tarkkuudella ja siirtokalvotekniikalla jolloin kulutuskestävyys ja ulkoasu ovat erinomaisia. Lisäksi tarjoamme asiakkaalle käyttöön kaikki turvaominaisuudet sekä tämän päivän teknologiaosaamista, joka mahdollistaa RFID / NFC ominaisuuksien parhaan mahdollisen hyödyntämisen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

IDonlinekorttitilauksien hallinnointijärjestelmä

Henkilöiden nimien ja kuvien keräämiseen suhtaudumme vakavasti, turvallisuus ja tietosuoja ovatkin ykkösasioita kun viimeisimmän teknologian IDonline hallinnointijärjestelmää asiakkaalle tarjotaan. IDonline™ on turvallinen tapa tilata uusia kortteja ja hallinnoida jo aiemmin tilattuja kortteja. Teknologiatalossa osaaminen on omissa käsissä, joten IDonline ™ räätälöidään helposti ja nopeasti vastaamaan asiakkaan kulloisiakin tarpeita. Myös korttipidikkeet ja nauhat voi tilata järjestelmän kautta samassa tilauksessa, joten asiakkaan ei enää tarvitse varastoida korttitarvikkeita omissa nurkissaan.

IDonline™ järjestelmän kautta tilataan tällä hetkellä kortteja yli 30 maailman maahan. Asiakkaina on monikansallisia yrityksiä, mutta yhtälailla alle 10 hengen yrityksiä. Kiitos kuuluu asiakkaille, sillä laajaa asiakaskantaa kuunnellen on palveluratkaisun kehitys ollut omaa luokkaansa – yhteistä näille asiakkaille on, että he arvostavat turvallisuuden tarkkaa huomioimista, teknologian ulkoistamatonta huippuosaamista sekä erinomaista asiakaspalvelua.

Tutustu tarkemmin tästä linkistä: IDonline

IDonlinenyt myös mobiilissa!

Puhelimella otettu kuva on nyt kätevää liittää kortin tilaukseen, kun käytät IDonline tyylikästä mobiiliapplikaatiota, jonka voi veloituksetta ladata puhelimesi applikaatiokaupasta. Helppoa ja nopeaa kortin tilaamista!   

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota yhteyttä jo TÄNÄÄN!

Korttien valmistus palveluna tai omalla tulostimella, pyydä tarjous vaikka molemmista ja totea rehellinen ja läpinäkyvä hinnoittelumme. Vuosien ammattitaito ja vankka alan kokemus ovat käytössänne.

ENSIMMÄISTÄ KERTAA KORTTEJA HANKKIMASSA? TILAA TIETOPAKETTI 

Laadimme tietopaketin nimellä HANKINTAKUVAUS, jossa yrityksen kuvallisten ID-korttien hankinta on kuvattu suunnitteluvaiheesta toteutukseen ottamatta kantaa tilaako kortit palveluna vai haluaako ne tehdä itse omalla tulostimella. Hankintakuvaus on maksuton pdf. -tiedosto, jonka voit tilata sähköpostitse osoitteesta myynti@tide.fi.