Tapahtumanhallintajärjestelmä

Tapahtumanhallintajärjestelmä on kokonaisuus, joka helpottaa kutsujen ja vierailijoiden hallintaa. Helppo ja turvallinen, täysin räätälöitävissä oleva ratkaisu, joka tarjoaa sujuvan kokemuksen sekä järjestäjille että vieraille.

 

Kuvaus

Tapahtumanhallintajärjestelmä

Tapahtumanhallintajärjestelmä on seminaarien, yritystilaisuuksien, koulutuksien ja erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmisto – kaikille tilaisuuksille yhteistä on useiden ihmisten kutsujen hallinta, ohjelman laatiminen ja tiedottaminen. Lisäksi tarvitaan tieto ilmoittautuneista ja heille toimitettavat tilaisuuden tunnisteet kaulanauhoineen. Lopuksi tieto tilaisuudessa käyneistä helpottaa jatkosuunnitelmia.

Tiden Tapahtumahallintajärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, vaihtoehtoja palvelun sisällöstä on monia.

Palvelulla hallitset tapahtumasi keskitetyn järjestelmän kautta. Yhdeltä toimittajalta monien mahdollisuuksien kokonaispalvelua:

  • Sähköiset kutsut (email ja SMS) ja ilmoittautumislomakkeet
  • Tervetuloa -näyttö ja kutsujen luenta tilaisuudessa
  • Tilaisuuksien aikataulu, esiintyjät ja ”lukujärjestys” – infonäyttö tilaisuudessa
  • Osallistujien hallinta – kutsujen lähetys ja osallistujien kuittaukset
  • Muistutukset osallistujille (email ja SMS) messupäivää ennen tai messujen aikana
  • Osallistujille VISITOR, VIP ja muut tunnistepassit, myös lähiluettavan NFC muovikortin toimitukset pidikkeineen

Kokonaispalvelu tai vaikkapa vain rannekkeet – ota yhteyttä ja pyydä tarjous teille parhaiten soveltuvasta toimituksesta: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163

Tutustu myös isompien tapahtumapassien tulostimeen, jolla voit tulostaa yksilöllisiä tapahtumakortteja osallistujan omalla nimellä ja kulkuoikeuksia osoittavilla tunnuksilla, tutustu alla olevasta linkistä:

Backstagepassit

Saatat myös pitää...