Tapahtumanhallintajärjestelmä

Tapahtumanhallintajärjestelmä on mediateknologian kokonaisuus, joka yhdistää teleliikennettä ja tietotekniikkaa. Voi myös olla pelkät VIP-passit riittää, tapahtumat ovat erilaisia, monipuolisen osaamisen kumppani palvelee kaikissa asiakkaan tarpeissa.

 

Kuvaus

Tapahtumanhallintajärjestelmä

Tapahtumanhallintajärjestelmä on seminaarien, yritystilaisuuksien, koulutuksien ja erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmisto – kaikille tilaisuuksille yhteistä on useiden ihmisten kutsujen hallinta, ohjelman laatiminen ja tiedottaminen. Lisäksi tarvitaan tieto ilmoittautuneista ja heille toimitettavat tilaisuuden tunnisteet kaulanauhoineen. Lopuksi tieto tilaisuudessa käyneistä helpottaa jatkosuunnitelmia.

Tiden Tapahtumahallintajärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, vaihtoehtoja palvelun sisällöstä on monia.

Palvelulla hallitset tapahtumasi keskitetyn järjestelmän kautta. Yhdeltä toimittajalta monien mahdollisuuksien kokonaispalvelua:

  • Sähköiset kutsut (email ja SMS) ja ilmoittautumislomakkeet
  • Tilaisuuksien aikataulu, esiintyjät ja ”lukujärjestys” – infonäyttö tilaisuudessa
  • Osallistujien hallinta – kutsujen lähetys ja osallistujien kuittaukset
  • Muistutukset osallistujille (email ja SMS) messupäivää ennen tai messujen aikana
  • Osallistujille VISITOR, VIP ja muut tunnistepassit, myös lähiluettavan NFC muovikortin toimitukset pidikkeineen
  • Tapahtumapaikalla voidaan kortin avulla varmentaa osallistujat sähköisesti
  • Tapahtumapaikan infonäyttö aikatauluineen

Kokonaispalvelu tai vaikkapa vain rannekkeet – ota yhteyttä ja pyydä tarjous teille parhaiten soveltuvasta toimituksesta: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163

Tutustu myös isompien tapahtumapassien tulostimeen, jolla voit tulostaa yksilöllisiä tapahtumakortteja osallistujan omalla nimellä ja kulkuoikeuksia osoittavilla tunnuksilla, tutustu alla olevasta linkistä:

Backstagepassit

Saatat myös pitää...