Taksikortti

Valmistamme monipuoliset korttivaihtoehdot taksiliikenteen käyttöön valtakunnallisesti.

Osasto:

Kuvaus

Taksikortti

Taksikortti on maksukortti, jonka pitää taipua moneen ja tarvittaessa jopa katketa, jos käytössä on Kertakortti.

Maksutapahtumat ovat tärkeä osa ammattiautoilijoiden kuljetuspalveluita ja joustavat ratkaisut erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ovat tätä päivää.

Kortti voi paksuudeltaan olla ohuempi tai SOTE alueille näkörajoitteisten käyttöön suunniteltu kortti, magneettiraita tai rfid-sirukortit. Teknologiatalo ja osaajien pitkä historia tuntevat vaativatkin vaihtoehdot.

Yksilöinti omalla tulostimella

Taksikortti voi olla esipainettu, magneettiraidalla varustettu ja sitä voidaan yksilöidä omalla tulostimella yksilöidä eri käyttötarkoituksiin. Kun magneettiraidalle yksilöinnin yhteydessä samalla tallennetaan tietoa, ovat käytettävät ohjelmistot omassa roolissaan ja teknologiatalon tuki arvossa arvaamattomassa. Laitteet, tarvikkeet ja asiantuntevat tukipalvelut – asiakkaidemme arvostama kokonaisuus, jonka piiriin suosittelemme liittymään.

Oma alueellinen kampanja – tuotteistuksella lisäkauppaa

Tee oma kampanja yhteistyössä paikallisten yritysten tai kunnallisten toimijoiden kanssa: Elämyspaketti, johon sisältyy sisäänpääsy ja kuljetukset. Rakkauspaketti, jossa nouto kotiovelta ja kynttiläillallinen paikallisessa ravintolassa. Ota yhteyttä, ideoidaan vaikka yhdessä teille parhaiten soveltuva paketti, tai kokeillaan jotain ihan uutta!

Pyydä tarjous jo tänään! myynti@tide.fi tai 09 25 163 163

Kätevästi yhteydenottopyyntö meille tästä linkistä: Yhteydenotto