Mobiilisovellus

Kuvaus

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus suunnitteilla? Mobiiliappi asiakkaille hyödyntämään palveluidenne hallittavuutta ja käyttöä, tai oman henkilöstön käyttöön virtaviivaistamaan sisäisiä prosesseja? Sovellus nykytekniikalla toteutettuna on jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus, joka liittää eri taustajärjestelmät yhteen ja toimii kaikilla älypuhelinalustoilla.

Pilvipalveluna toimiva selkeä käyttöliittymä ylläpitoon ja modauksiin. Nopea tapa tiedottaa, hyvä tapa kertoa uusista eduista tai yhteistyökumppaneista.

Pidetään kustannukset kurissa, edetään vaiheittain ahnehtimatta. Yllätetään käyttäjätkin iloisesti määrävälein. Mahdollisuuksia on rajaton määrä, nyt mielikuvitus mukaan täydellä teholla ja yhteys meihin, tehdään yhdessä uutta ja yllättävää.

Miten tästä eteenpäin?

  • Ota yhteyttä!
  • Soita 09 -25 163 163 tai lähetä viesti myynti@tide.fi
  • Sovitaan maksuton ensitapaaminen, jossa käydään läpi teidän tarpeiden ja ajatusten pohjalta uuden applikaationne sisältötoiveita.
  • Tapaamisen jälkeen valmistelemme teille etenemisuunnitelman, jonka pohjalta myös kustannukset saadaan tarjousmuotoon.
  • Hionta ja päätös
  • Padapim padapum – applikaatio on käytössä ja tilastoa alkaa kertyä taas  seuraavien päätöksienteon tueksi.

Esimerkkejä

Tutustu tästä Järvenpään Palloseuran omaan mobiilisovellukseen tästä: https://www.japs.fi/jappi/

Tutustu Etuisa-appiin tästä: https://www.etuisa.fi/

Puhtaasti oma Mobiilikortti, edullisesti kun alusta on valmis, tutustu tästä: https://tide.fi/tuote/ohjelmistot/ohjelmisto-ratkaisut/tsapp-mobiilikortti/