Lahjakortti

Kortti, jolla lahjan saaja itse valitsee lahjansa, on aina onnistunut valinta. Valmistamme lahjakortteja mitä mielenkiintoisimmilla ulkoasuilla.

Kuvaus

Lahjakortti on hyvä aloittaa suunnittelemaan asiantuntijan kanssa. Muovikortin valmistuksessa on määrättyjä reunaehtoja, toisaalta myös valtava määrä mahdollisuuksia. Suunnittelun tueksi tarjoamme kattavat ohjeet ja viimeisimmät ideat, eikä kortin tarvitse välttämättä olla perinteisen pankkikortin muotoinen ja paksuinen. Vaikkapa ravintolan lahjakortti, jossa kortin kulmasta on ”haukattu” pala, näyttää hauskalta ja erottuu edukseen.

Perinteinen lahjakortti on magneettiraidalla varustettu ja kassajärjestelmätoimittajan ohjeiden mukaan koodattuna sen luovuttaminen ja arvon määrittäminen kassalla on helppoa. Lisäksi kortti voi olla varustettu viivakoodilla tai QR-koodilla, mikäli myymälän järjestelmät näin toimivat. Lähiluenta / NFC ovat tätä päivää ja erilaiset sovellukset niiden ympärillä kehittyvät nopeammin kuin arvata edes saattaa. Lahjakortti voi olla myös Arvokortti eli painetulle kortille voidaan yksilöidä kiinteä arvo näkyvästi päälle. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää vaikkapa kertakorttiamme, joka on helppo katkaista arvon tultua käytetyksi.

Korttitulostimella onnistuu lahjakortin yksilöinti lahjansaajan omalla nimellä! Tutustu korttitulostimiin tästä linkistä: Muovikorttitulostimet

Mobiilikortti

Kiinnostaako yksilöllinen mobiilikortti? Asiantuntemuksemme ohjelmistokehityksestä ja meidän yrityksen oma ohjelmointitiimimme tarjoavat asiakkaillemme monipuoliset vaihtoehdot räätälöitäviin ratkaisuihin vaikkapa älypuhelimien monipuoliseen hyödyntämiseen. Yhdistellään tietoa ja hyödynnetään eri  järjestelmiä, integroinnit ovat meille arkipäivää, pyydä tarjous vaikka jo tänään.

Lähetä yhteydenottopyyntö myynti@tide.fi jo tänään tai soita 09 25 163 163