Matica MC210

Matica tuoteperheen uutuus vuodelle 2022! MC210 luokkansa voittaja aina 10 000 kpl vuositulostustarpeisiin asti.

Tuotetunnus (SKU): PR02100001-1 Osastot: ,

Kuvaus

Matica MC210

Matica MC210 on kestävä ja luotettava suoraan kortin pintaan tulostava muovikorttitulostin keskisuuriin tulostustarpeisiin. Italialainen muotoilu yhdistettynä vankkaan metallirunkoon ja Matican kannuksensa ansainneeseen tulostusmoottoriin tekevät tästä korttitulostimesta luokkansa voittajan jopa 10 000 kpl korttien vuositason tulostustarpeisiin. Tarvittaessa tulostimen saa myös kortin kääntäjällä varustettuna kaksipuolisiin tulostuksiin, myös RFID-korttien kooderi on mahdollista saada tulostimeen.

  • Resoluution        300dpi
  • Näyttö                  LCD
  • Syöttökaukalo    100 korttia
  • Ulostulokaukalo 30 korttia edessä / 80 takana
  • Takuu                   3 vuotta (chromXpert nauhat käytössä)
  • Optiot                  Kortin kääntölaite, kooderi
  • Ääni (ISO 7779) 48dB
  • Sertifikaatit         CE, RoHS, FCC, CQC, UL, WEEE, Proposition 65 (California, USA)
  • Liitäntä                 USB
  • Ajurin sopivuus   Windows (32/64bit) 7, 8.1, 10, 11, Servers 2012, 2016, 2019, 2022

ChromXpert -värinauhat ovat laadukkaita ja valikoima tähän tulostimeen on laaja. Valitse käyttötarkoitukseen sopivin nauha, tässä esimerkki:

Asiakasesimerkki, kuvalliset henkilökortit:

Asiakas: ”Olemme yrityksessämme ottamassa käyttöön kuvallisia id-kortteja koko porukalle, meitä on n. 700 henkeä”

Toteutus: ”Korttien tulostaminen onnistuu helposti omalla korttitulostimella, kortti on heti käyttövalmis tulostimesta tullessaan. Haasteeksi saattaa muodostua hyvien kasvokuvien saaminen. Toisaalta älypuhelimien kuvausominaisuudet ovat jo erittäin hyviä, joten tärkeintä on ohjeistaa kuvien ottaminen. Valaistus, tausta ja etäisyys ovat kuvauksessa tärkeimmät tekijät. Meiltä voi tilata myös kuvauspalvelun, joka tehdään tuntitöinä teidän konttorilla.”

Hankinnat: ”Korttitulostin ja värinauha YMCKO, blancoja kortteja tulostimeen ja tulostusohjelma CardExchange. Lisäksi meidän maahantuontivalikoimasta erilaiset korttipidikkeet ja kaulanauhat vaikka omalla logopainatuksella”

MC210 korttitulostimen huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

 

Hankintavinkki

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Jätä meille yhteydenottopyyntö tästä

Tutustu PDF-esitteeseen: Datasheet MC210

TUTUSTU VIDEOIHIN:

 

 

 

 

Saatat myös pitää...