Matica MC110

Matica tuoteperheeseen 2022 syntynyt pikkujättiläinen! MC110 on Matican kustannustehokkain korttitulostin pienempiin tulostustarpeisiin.

SKU: PR01100001 Osastot: ,

Kuvaus

Matica MC110

Matica MC110 on tuoteperheen edullisin tulostin pieniin ja keskisuuriin tulostustarpeisiin. Suoraan kortin pintaan tapahtuva tulostus on nopea ja edullinen tapa tulostaa muovikortteja. Tarvittaessa tulostimen saa myös kortin kääntäjällä varustettuna kaksipuolisiin tulostuksiin, myös RFID-korttien kooderi on mahdollista saada tulostimeen.

  • Resoluution        300dpi
  • Syöttökaukalo    100 korttia
  • Ulostulokaukalo 30 korttia
  • Takuu                   2 vuotta (chromXpert nauhat käytössä)
  • Käyttöjärj            Windows XP, SP3, Vista, W7, W8, W10
  • Optiot                  Kortin kääntölaite, kooderi
  • Ääni (ISO 7779) 48dB
  • Sertifikaatit         CE, RoHS, FCC, CQC, UL, WEEE, Proposition 65 (California, USA)
  • Liitäntä                 USB
  • Ajurin sopivuus   Windows (32/64bit) 7, 8.1, 10, 11, Servers 2012, 2016, 2019, 2022

ChromXpert -värinauhat ovat laadukkaita ja valikoima tähän tulostimeen on laaja. Valitse käyttötarkoitukseen sopivin nauha, tässä esimerkki:

Asiakasesimerkki, kuvalliset henkilökortit:

Asiakas: ”Tarkoitus on hankkia henkilöstölle id-kortit, meitä on 80 henkeä”

Toteutus: ”Korttien tulostaminen onnistuu helposti omalla korttitulostimella, kortti on heti käyttövalmis tulostimesta tullessaan. Haasteeksi saattaa muodostua hyvien kasvokuvien saaminen. Toisaalta älypuhelimien kuvausominaisuudet ovat jo erittäin hyviä, joten tärkeintä on ohjeistaa kuvien ottaminen. Valaistus, tausta ja etäisyys ovat kuvauksessa tärkeimmät tekijät.

Hankinnat: ”Korttitulostin MC110 1290,- ja värinauha YMCKO 39,00 (100 tulostetta), blancoja kortteja tulostimeen 100 kpl 15,-, tulostusohjelma CardExchange 235,- ”

MC110 korttitulostimen huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

Hankintavinkki

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Jätä meille yhteydenottopyyntö tästä

Tutustu PDF-esitteeseen:MC110 datasheet UK

Tutustu videoihin:

AVAA PAKKAUS

LISÄÄ KORTTEJA

LISÄÄ VÄRINAUHA