Matica MC310

Matica MC310 on DTC -tekniikan nopea korttitulostin edullisilla korttien tulostuskustannuksilla. Kirkas ja terävä jälki sekä kuville että teksteille varmistaa MC310 käyttäjien tyytyväisyyden.

SKU: PROO300001 Osastot: ,

Kuvaus

Matica MC310

Matica MC310 on luotettava ja helppokäyttöinen suoraan kortin pintaan tulostava muovikorttitulostin. Värilliset kortit nopeasti MC310 tulostimella, lisäksi se kasvaa tarpeiden mukaan lisälaitteiden avulla vastaamaan kehittyviä tarpeita.

  • Resoluution        300dpi
  • Syöttökaukalo    100 korttia
  • Takuu                 3 vuotta
  • Käyttöjärj           Windows XP, SP3, Vista, W7, W8, W10
  • Optiot                 Kortin kääntäjä, laminaattori, kooderi

MC310 korttitulostimella tulostetaan suoraan kortin pintaan (DTC=DirectToCard), joka tarkoittaa nopeampaa tulostusta ja edullisempaa tuotantokustannusta.

Värinauhalla YMCKO tekee 250 tulostettua pintaa, joissa YMCK tekee värit ja O tulee viimeisenä suojakalvoksi kortin pintaan.

Mustaa tekstiä tulostettaessa kannattaa KO nauhaa jolla tekee 800 kpl tulosteita. K tekee mustan värin ja O suojakalvon.

Tähän tulostimeen on saatavilla useita nauhavaihtoehtoja, joista yksi mielenkiintoisimmista on raaputuspinta (2000 kpl tulosteita). Tulosta ensin kortti YMCKO nauhalla ja peitä haluamasi kohta Raaputuspinnalla. Käytetään usein tarkistusnumeroiden peittämiseen arvonta tms. käytössä.

Huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

TUTUSTU PDF ESITTEESEEN: Matica-MC310 esite

KATSO VIDEOESITTELY: