Evolis Avansia

Huipputarkkaa tulostusjälkeä (600dpi) kaksipuoleisesti ja lisäksi siirtokalvotekniikka.

Evolis logo

Tuotetunnus (SKU): AV1H0000- Osastot: ,

Kuvaus

EVOLIS AVANSIA

Evolis Avansia on Evoliksen tulostinvalikoiman järeämmän pään ammattilaistulostin kilpailukykyiseen hintaan. Avansiassa on tärkeät ominaisuudet joista kannattaa kiinnittää huomiota ainakin näihin:

1. Erittäin tarkka. Tulostaa 600 dpi tarkkuudella eli tulostusjälki lähentelee jo painotekniikkaa.

2. Siirtokalvotekniikka. Tulostus värinauhalta ensin kalvolle, jonka kone laminoi kortille ja koko tulostus jää kalvon alle. Värit toistuvat kylläisinä ja kulutuskestävyys on aivan omaa luokkaansa.

3. Kääntäjä vakionaAvansian hinta sisältää kääntäjän kaksipuoleiseen tulostamiseen, sitä ei tarvitse myöhemmin lisätä koneen kylkeen tai muutoinkaan laitetta kasvattaa pöytätilaa enempää viemään.

Laite soveltuu erinomaisesti RFID/NFC tunnistekorttien tulostamiseen siirtokalvonsa ansiosta, sirun kuoppakohta tulostuu aina moitteetta. 250 kpl syöttölaitteesta kortti lähtee automaattisesti tulostaen 144 korttia tunnissa (YMCK) ja kaksipuoleisena (YMCKK) 96 korttia tunnissa. Vastaanottokotelo kerää 250 korttia.

Lisäksi siirtokalvo on saatavissa hologrammilla ja värinauhoista löytyy fluorisoiva UV-väri.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi pidemmän päälle moitteettomasti ilman asianmukaista huoltoa. Tälle laitteelle suosittelemme Tiden Huolenpitosopimusta, jolloin tulostimen käyttöikä pitenee ja arvo säilyy.

Korttien tulostamiseen suosittelemme CardExchange korttitulostusohjelmaa, jonka avulla korttien tulostus onnistuu vaivatta. Tuo Excelistä nimilistaa ja yhdistele tulostus helpoksi kokonaisuudeksi, tarvittaessa voit myös koodata RFID-kortit tulostuksen yhteydessä.

Tutustu lisää valmistajan sivuilla:

Evolis.com

TUTUSTU VÄRINAUHAN ASETTAMISVIDEOON

Lisätiedot

Valitse malli

Perusmalli, +Mg kooderi, +Älykortin kooderi, +Mg, Älykortin kooderi