Evolis Primacy 2

Muovikorttitulostin Primacy on Evoliksen malli, joka on saatavilla yksi- ja kaksipuoleisesti tulostavana mallina. Primacy soveltuu keskisuurten ja suurten korttimäärien tulostamiseen.

Evolis logo

Tuotetunnus (SKU): PM2-0001-E Osastot: ,

Kuvaus

EVOLIS PRIMACY 2

Evolis Primacy 2 on taattua Evolis -laatua jokaisella tulostuksella. Uudistettu Primacy 2 malli korvaa vanhan Primacyn, ja uusi malli tarjoaa tukun käyttäjien toiveiden mukaisia uudistuksia. Primacy 2 jatkaa Evoliksen tuttua linjaa poikkeuksellisen laadukkaalla tulosujäljellä, hiljaisella tulostusäänellä ja tyylikkäällä muotoilulla. Evolis yrityksenä on keskittynyt korttitulostimien valmistukseen ja resurssien keskittämisestä saa nauttia jokainen Evolis -tulostimen omistaja.

Primacy 2:n laajasta lisälaitevalikoimasta löytyy mm. RFID- ja magneettiraitakooderi, kääntäjä kaksipuoleiseen tulostamiseen, laminaattori, lukittavat korttisäiliö sekä LCD-kosketusnäyttö. Laitteessa on vakiona sekä USB että etä Ethernet liitännät. Kaksipuolinen tulostus on laitteessa aina valmiina. Kun halutaan päivittää Primacy yksipuoleista tulostimesta kaksipuoleiseksi niin, siihen pitää tilata ainoastaan päivitysavain.

Tulostusresoluutio 300 dpi, nopeus värillisille korteille (Kuten ID-kortit) YMCKO nauhalla on 280 korttia tunnissa ja kaksipuoleisina YMCKO-K 170 korttia tunnissa.

Primacy on nyt saatavilla myös Wi-Fi -ominaisuudella varustettuna!

Tutustu pdf esitteeseen: Primacy 2 esite

Tutustu videoihin:

Primacy 2 esittelyvideo

Primacy 2 testikortin tulostus

Primacy 2 uudelleen tulostettavat kortit – ReWrite

 

Lisätiedot

Kaksipuoleinen tulostus

Kyllä, optio

Tulostustekniikka

DTC tulostus, RW-tulostus

Tulostusnopeus

280 korttia/tunti

Resoluutio

300 dpi

Korttisyöttö

100 korttia, 200 korttia (optio)

Koodausoptiot

Kontaktisirukortit, Etäluettavat kortit, Magneettiraita

Näyttö

LCD kosketusnäyttö (optio)