Matica EDIsecure™ MC660

Muovikorttitulostin Matica EDIsecure™MC660 on siirtokalvotulostin, jolla tulostat 600dpi tarkkuudella turvallisia ja kulutuskestäviä kortteja. Katso vertailukuvasta ero tavallisiin 300dpi tulostinten tarkkuuteen.

Tuotetunnus (SKU): PR000660 Osastot: ,

Kuvaus

Matica EDIsecure™ MC660

Matica EDIsecure™ MC660 on korkean resoluution siirtokalvotekniikan muovikorttitulostin, jossa vakiona kortin kääntäjä. Turvallisten ja vaikeasti manipuloitavien korttien valmistus onnistuu uuden EDIsecure™ ominaisuuden ja siihen liittyvien YMCKSc värinauhojen avulla.

Värillisten, 100% reaunasta reunaan ja korkealaatuisten korttien tulostuksiin soveltuva MC660 on monipuolinen korttitulostin. Se kasvaa tarpeiden mukaan lisälaitteiden avulla vastaamaan myös kehittyviä tarpeita.

  • Resoluutio        600dpi
  • Nopeus                 170 korttia tunnissa
  • Syöttökaukalo    250 korttia
  • Vastaanotto        250 korttia
  • Takuu                 3 vuotta
  • Käyttöpaneeli    LCD-näyttö
  • Optiot                 Laminaattori, kooderi

 

Huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

Korttien suunnittelu ja tulostaminen tietokoneella

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella. Suosittelemme kuitenkin tähän tarkoitukseen erikseen suunniteltua CardExchange ohjelmistoa, jolloin saat täyden hyödyn irti korttien valmistuksesta. Tutustu CardExchange ohjelmistoihin tästä linkistä: CardExhange ohjelmistot

Hankintavinkki

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Tutustu tulostimeen valmistajan sivuilla tästä linkistä: https://www.maticacorp.com/products/mc660/