MC660 YMCK-K Värinauha

MC660 YMCK-K Värinauha, jolla tulostaa 410 kpl kaksipuoleisia kortteja, joissa taustapuolelle tulostetaan vain mustaa.

Värinauha

Tuotetunnus (SKU): PR000617 Osastot: ,

Kuvaus

MC660 YMCK-K Värinauha

MC660 YMCK-K Värinauha on Matica MC660 siirtokalvotulostimeen sopiva nelivärinauha, jolla tulostaa 410 kpl kaksipuoleisia kortteja. Kortin taustapuolelle tulostuu vain mustaa. Mikäli tarkoitus on tulostaa kortin kääntöpuolelle mustaa tekstiä, samalla kun tulostaa kortin etupuolelle värillisen henkilökuvan ja muita tietoja on valinta silloin tämä värinauha. Huomioitavaa on että tulostin pitää olla kortin kääntäjällä varustettu. Mikäli tarkoitus on tulostaa vain kortin etupuolelle värillisesti on edullisempaa valitaa nauhaksi YMCK nauha.

Muistathan että siirtokalvotulostimeen tarvitaan värinauhan lisäksi aina myös siirtokalvo. Siirtokalvoa kutsutaan myös siirtofilmiksi tai retransfer -kalvoksi.

VINKKI: Jos nauha jostain syystä katkeaa, liitä se teipin palalla yhteen, kelaa nauhaa käsin hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

Huomioitavaa on että värinauhaan jää aina tiedot korttitulostuksesta. Tietosuojan varmistamiseksi tuhoa käytetty nauha turvallisesti. Tähän tarkoitukseen tarjoamme värinauhan silppuria, tutustu lisää IDP Smart-Bit silppuriin sivuillamme tästä linkistä: Silppuri