ZEBRA® ZXP™ Series 9

ZXP Series 9 on täysverinen siirtokalvotulostin 300dpi tarkkuudella.

SKU: Z91-000C0000EM00 Osastot: ,

Kuvaus

ZEBRA® ZXP™ Series 9

ZEBRA® ZXP™ Series 9 on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja kilpailee siirtokalvotulostimien luokassa kärkisijoilla. Erottelukyvyltään valinnaisesti 300dpi tai 600dpi tuo tulostamiseen lisää mahdollisuuksia näyttävän ulkonäön ja helposti tulostettavien turvatekijöiden osalta.

Zebra ZXP Series 9 siirtokalvotulostinta voi täydentää kortin kääntäjällä, laminaattorilla ja lukittavilla korttikoteloilla. Erilaisten valmiiden hologrammikalvojen valikoima on laaja, joiden kertaostosmäärää ei ole määritelty.

Zebra ZXP Series 9 tulostimeen voit hankkia myös oman yksilöllisen hologrammikalvon. Suunnitellaan yhdessä turvatekijäksi hologrammikalvo, jota ei voi kukaan muu mistään ostaa. Oman yksilöllisen hologrammikalvon minimierä on 50 rullaa.

Zebra ZXP Series 9 on siirtokalvotulostimien luokassa ällistyttävän nopea, se kilpailee jopa monien DTC-tulostimien kanssa nopeudessaan. 300 dpi tarkkuudella tulostettavia yksipuoleisia kortteja tulostin tekee 180 kpl tunnissa. 600 dpi tarkkuudella kortteja valmistuu 125 kpl.

TUTUSTU PDF ESITTEESEEN: zxp-series-9-spec-Esite_eng

TUTUSTU VIDEOON:

 

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Helposti yhteydenottopyyntö tästä linkistä: Yhteydenotto