CardExchange® Korttitulostinohjelma

SKU: Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

CardExchange® Korttitulostinohjelma

CardExchange® korttitulostinohjelma on monipuolinen kokonaisuus, jolla valmistetaan kuvallisia henkilökortteja ympäri maailmaa. Ohjelmistolla suunnittelet ulkoasun, liität taustajärjestelmien tietokannat, tulostat kortit ja tarvittaessa koodaat myös RFID/NFC ominaisuudet. Yksinkertaista ja nopeaa.

Ohjelman hankinta on asiakasystävällistä – valitset ensin ohjelmistoversioista vain tarvitsemillasi ominaisuuksilla olevan version, et maksa turhasta. Tarpeiden kasvaessa päivität ohjelmistoa monipuolisempiin versioihin. Tide on apuna kaikissa tapauksissa.

Teknologiatalo on oiva kumppani ohjelmistojen hankintaan, sillä tarjoamme tukipalvelut aina kokonaisuutena. Avustamme ohjelmiston asennuksessa ja tietokantojen yhdistelyistä, tarjoamme myös puhelintukea ohjelmiston käyttöön silloin kun ongelma on ajankohtainen ja apu voidaan puhelimitse nopeasti ratkaista.

Ohjelmistot kehittyvät jatkuvasti, CardExchange® tekee jatkuvaa ohjelmiston kehitystyötä ja versiopäivitykset ovat Tiden tarjoomassa aina esillä.

Tukipalvelut hankinnasta käyttöön ja versiopäivityksiin tarjoaa Tide. Lisäksi järjestämme suosittuja CardExchange® koulutuspäiviä muutaman kerran vuodessa, seuraa ilmoittelua.

LINKIT

Tästä linkistä ohjelmaversion tarkempiin tietoihin:

https://cardexchangesolutions.com/producer-premium-edition

Tästä linkistä vertailemaan ohjelmaversioita:

https://cardexchange.shop/producer/desktop/editions

Tutustu yhteensopiviin muovikorttitulostimiin tästä linkistä:

https://tide.fi/ratkaisut/kortit-ja-tulostimet/muovikorttitulostimet/

 

Lisätiedot

Ohjelmaversiot

Go, Premium, Professional, Business, Business Network, Enterprise, Enterprise Network