DATACARD ® SD160™

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

Monipuolinen hybridi - Peruskorttien lisäksi myös ReWrite tulostus!

DATACARD

DATACARD ® SD160™ on suoraan kortin pintaan (DTC) tulostava malli jossa erikoisominaisuutena ReWrite eli uudelleen tulostus yhdelle kortille. Tällä korttitulostimella voit tulostaa yhdelle kortille monta sataa kertaa yhä uudestaan. ReWrite edellyttää myös korttirungon olevan ReWrite ominaisuudella varustettu. ReWrite -kortit myydään erikseen. 

SD160™ soveltuu erinomaisesti vierailijakorttien tulostukseen. Tulostin pyyhkii automaattisesti vanhat vierailijatiedot kortilta pois ja tulostaa puhtaalle pinnalle  uudet tiedot. Yhtälailla voit tulostaa hintalappuja ja tuotetietoja, yhä uudestaan hyödyntää samoja kortteja.

Ja kun laitat sisään värinauhan YMCKT valmistat kuvallisia henkilökortteja, värillisiä kanta-asiakaskortteja, lahjakortteja, yms.. n. 150 kpl tunnissa 300 dpi tarkkuudella.

Myös UV-värinauha YMCKFT on mahdollista tähän printteriin, jolloin nauhan fluorisoivalla väripaneelilla teet vain uv-lampulla havaittavia turvatekijöitä.

Korttien syöttökotelo vetää 100 kpl kortteja mutta optiona voit hankkia 200 kpl kapasiteetin kotelon. Ulostulopuolella kapasiteetit 25 kpl ja optiona 100 kpl. Optiona myös magneettiraitakooderi.

TUTUSTU "MITEN TOIMIN" - VIDEOIHIN:

Korttitulostimen kytkeminen virtalähteeseen:

Korttien lisääminen tulostimeen:

Värinauhan ja puhdistusrullan vaihto