RFID-Avaimenperä Prime EVO NEO

UUTUUS! Tämä Prime EVO NEO tagi on korkeakiiltoinen, edustava ja tyylikäs keyfob, joka kuuluu Tiden uuteen Prime-mallistoon. Valmistettu EU-alueella.

Valmistettu euroopassa

Tuotetunnus (SKU): 042XX-1356-XXXX Osasto:

Kuvaus

RFID-Avaimenperä Prime EVO NEO

RFID-Avaimenperä Prime EVO NEO / Keyfob- mallinen tunniste kuuluu uuteen Prime-sarjan mallistoomme. Tämä Prime-sarjan metallirunkoinen erittäin laadukas tunniste on ulkoasultaan moderni ja lisäksi sen NEO väreillä saatavat pinnat ovat korkeakiiltoisia. Laadukkuus huokuu myös kiinteästä sangasta jolla kiinnitys onnistuu vaivattomasti. Kaiken kaikkiaan odotettu ja tyylikäs uutuus.

  • 36,5 x 45,5 x 5,5 mm
  • Ruostumaton teräsrunko
  • Korkeakiiltoinen polykarbonaatti kuori
  • Vedenkestävä, suojausluokka IP64
  • Toimintalämpötila -30 °C – +80 °C

Tämän tunnisteen saat haluamallasi sirulla, lisäksi voimme alustaa tunnisteen toimimaan eri kulunvalvontajärjestelmissä. Myös väri on valittavissa kuvissa näkyvän värikartan mukaan.

Markkinoiden turvallisin tunniste: Valitse siruvalikoimastamme Mifare DESFire tunniste ja varmistat ettei tunnisteella asetettuja tietoja voi kopioida tai hakkeroida auki. DESFire tunnistetta on saatavilla eri muistimäärillä, joka mahdollistaa useammankin järjestelmän rinnakkaiskäytön samalla tägillä.

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

Turvallinen toimittaja:

New Tide Oy:llä on turva-alan elinkeinolupa ja jokaisella työntekijällä on turvasuojaajakortti. Tunnisteiden ohjelmointi kulunvalvontajärjestelmiin ja salausavainten käyttö on hyväksytysti turvallisissa käsissä.

Muita käyttökohteita:

Tätä tunnistetta voi hyödyntää mm. Avainturva™ ohjelmistomme käytössä, tutustu nykyaikaiseen avainhallintaohjelmaan tästä linkistä:

Avainturva™

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

 

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163