RFID-Avaimenperä Prime CLASSIC

UUTUUS! Tämä Prime CLASSIC tagi kuuluu Tiden uuteen Prime-mallistoon ja edustaa laatua erittäin tyylikkäällä ja modernilla ulkoasullaan. Valmistettu EU-alueella.

Valmistettu euroopassa

Tuotetunnus (SKU): 040XX-1356-XXXX Osastot: ,

Kuvaus

RFID-Avaimenperä Prime CLASSIC

RFID-Avaimenperä Prime CLASSIC / Keyfob- mallinen tunniste kuuluu uuteen Prime-sarjan mallistoomme. Prime CLASSIC tarjoaa erinomaisen lukuetäisyyden, kestävän rakenteen ja lisäksi saat valitsemasi värisenä.

  • Mitat 34,5 x 43,5 x 5 mm
  • Materiaali ABS-muovi
  • Ultraäänihitsattu
  • Vedenkestävä, suojausluokka IP67
  • Käyttölämpötilat -30° – +60°

Tunnisteen valkoinen keskusta on omaa haluamaasi painatusta varten, jonka voimme toteuttaa offset tyylisesti nelivärisenä. Se voi olla logo tai vaikkapa QR-koodi. Tunnisteen toinen puoli on varattu yksilöintiä varten, jonka toteutamme laserkaiverruksella.

Tämän tunnisteen saat haluamallasi sirulla, lisäksi voimme alustaa tunnisteen toimimaan eri kulunvalvontajärjestelmissä. Myös väri on valittavissa kuvissa näkyvän värikartan mukaan.

Markkinoiden turvallisin tunniste:

Valitse siruvalikoimastamme Mifare DESFire tunniste ja varmistat ettei tunnisteella asetettuja tietoja voi kopioida tai hakkeroida auki. DESFire tunnistetta on saatavilla eri muistimäärillä, joka mahdollistaa useammankin järjestelmän rinnakkaiskäytön samalla tägillä.

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

Turvallinen toimittaja:

New Tide Oy:llä on turva-alan elinkeinolupa ja jokaisella työntekijällä on turvasuojaajakortti. Tunnisteiden ohjelmointi kulunvalvontajärjestelmiin ja salausavainten käyttö on hyväksytysti turvallisissa käsissä.

Muita käyttökohteita:

Tätä tunnistetta voi hyödyntää mm. Avainturva™ ohjelmistomme käytössä, tutustu nykyaikaiseen avainhallintaohjelmaan tästä linkistä:

Avainturva™

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

 

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163