RFID-Avaimenperä Epoksi

RFID/NFC EPOKSI tunniste avaimenperämallisena monipuoliseen käyttöön. Omalla painatuksella tai vakiomallisena. Pyydä tarjous!

SKU: AC-N213-HT Osastot: ,

Kuvaus

RFID-Avaimenperä Epoksi

RFID-Avaimenperä Epoksi on saatavilla omalla painatuksella ja haluamallasi RFID/NFC sirulla käyttötarpeenne mukaan. Toimintatakuulla! Lisäksi voimme alustaa tunnisteen toimimaan eri kulunvalvontajärjestelmissä.

Epoksista puristettu tunniste  on kestävä ja tiivis tunnistemalli, vakiona saat sen tuotekuvassa näkyvällä NFC painatuksella lyhyellä toimitusajalla ja omalla haluamallasi painatuksella toimitusaika on 3-4 viikkoa. Omalla painatuksella minimitilausmäärä on 100 kpl.

Vakiona tätä tunnistetta löytyy NTAG213 sirulla, voit toki tiedustella muitakin siruvaihtoehtoja.

Epoksitunniste

  • Halkaisija 35 mm
  • Siru NATG213
  • Muistin koko 144 bytes
  • Värit sininen, punainen, keltainen ja vihreä (kysy saatavuudet)
  • Omalla painatuksella minimitilaus 100 kpl ja toimitusaika 2-4 viikkoa.

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja valmiit tunnisteiden koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

Tätä tunnistetta on käytössä mm. kuntosaleilla.

Tätä tunnistetta voi hyödyntää mm. Avainturva™ ohjelmistomme käytössä, tutustu nykyaikaiseen avainhallintaohjelmaan tästä linkistä:

Avainturva™

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163

Lisätiedot

Siru

NTAG213

Muisti

144 bytes

Taajuus

HF 13,56 MHz

Koko

Halkaisija 35 mm

Materiaali

Epoksi

Väri

Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä