RFID-Avaimenperä litteä

RFID/NFC tunniste avaimenperämallisena monipuoliseen käyttöön. Valitse sopiva siru, koodaus ja yksilöinti. Pyydä tarjous!

SKU: 03711-XX Osastot: ,

Kuvaus

RFID-Avaimenperä litteä

RFID-Avaimenperä litteä tunniste on saatavilla haluamallasi RFID/NFC sirulla käyttötarpeenne mukaan, toimintatakuulla! Lisäksi voimme alustaa tunnisteen toimimaan eri kulunvalvontajärjestelmissä. Tunnisteet voidaan myös yksilöidä laserilla esimerkiksi tunniste- ja kohdenumeroinnilla, ja jälki ei kulu käytössä pois. Autamme mielellämme parhaan kokonaisuuden löytämisessä teidän käyttöönne.

Markkinoiden turvallisin tunniste: Valitse siruvalikoimastamme Mifare DESFire tunniste ja varmistat ettei tunnisteella asetettuja tietoja voi kopioida tai hakkeroida auki. DESFire tunnistetta on saatavilla eri muistimäärillä, joka mahdollistaa useammankin järjestelmän rinnakkaiskäytön samalla tägillä.

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja valmiit tunnisteiden koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

Tätä tunnistetta voi hyödyntää mm. Avainturva™ ohjelmistomme käytössä, tutustu nykyaikaiseen avainhallintaohjelmaan tästä linkistä:

Avainturva™

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163

Lisätiedot

Koko

45 x 30 x 2 mm

Materiaali

Muovi