Avainturva™ avainhallintaohjelmisto

Avainhallintaa pilvipalveluna ilman avainkohtaista hinnoittelua. Ohjelmiston valmistajilla pitkä tausta turva-alalta,  Avainturvahallitsee juuri ne oikeat asiat.

Kuvaus

Avainturva™ avainhallintaohjelmisto

Avainturva™ avainhallintaohjelmisto kattaa avainhallintaan liittyvät toimenpiteet ja samalla se ohjaa käytäntöjä ja varmistaa turvallisen toimintamallin.

Avainturva™ tarjoaa mahdollisuuden kokonaisuuteen, josta saadulla tilastotiedolla ja raportoinnilla luodaan pohja toiminnan kehitykselle.

Avainturva™ ohjelmistolla ylläpidetään tietoja kiinteistö- ja huoneistoavaimista, hallitaan avainten, lainaajien ja lainaustapahtumien lisäksi avainsäilytystiloja, avainkohtaisia sääntöjä ja avainryhmiä. Turvallisuuden kannalta on tärkeää tietää avainten kokonaistilanne ja mikäli avaimia häviää tai varastetaan voidaan nopeasti ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin. Aika ajoin tehtävillä inventoinneilla voidaan varmistaa avainhallinnan todellinen tilanne ja mikäli poikkeamia löytyy, voidaan ryhtyä toimenpiteisiin, joissa historiatietoihin perehtyen päästään selvittämään tilanteeseen johtaneita tapahtumia.

Avainturva™ käytännössä:

  • Kirjaudu käyttäjätunnuksilla, pilvipalvelu ei vaadi ohjelmistoasennuksia
  • Käyttö tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, sähköiset allekirjoitukset
  • Kadonneen avaimen löytötavaratuki ja muistutukset myöhässä olevista lainauksista lainaajille
  • Kattava tuki- ja ylläpitopalvelut

Käyttö eri laitteilla

Työasemalla: Inventaariot, luovutusdokumentit ja kattavat raportoinnit

Avainhallintaa

Tabletilla: Luovutukset ja palautukset, allekirjoitus suoraan näytölle

Älypuhelimella: Nopeat toimenpiteet, rekisteröinnit mobiililla

 

Ota yhteyttä!

Sovitaan ohjelman esittelytuokio ja keskustellaan samalla juuri teidän tarpeistanne. Todella kilpailukykyinen tarjous laaditaan määriteltyjen tarpeiden perusteella, turhia kustannuksia ei kannata maksaa. Olemme täällä asiakkaita varten:  09-25 163 163 tai myynti@tide.fi

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön tästä linkistä: OTA YHTEYTTÄ