RFID-Avaimenperä pyöreä

RFID/NFC tunniste avaimenperämallisena monipuoliseen käyttöön. Valitse sopiva siru, koodaus ja yksilöinti. Pyydä tarjous!

Kuvaus

RFID-Avaimenperä pyöreä

RFID-Avaimenperä pyöreä ja muovinen tunniste on saatavilla haluamallasi RFID/NFC sirulla käyttötarpeenne mukaan. Toimintatakuulla! Lisäksi voimme alustaa tunnisteen toimimaan eri kulunvalvontajärjestelmissä. Yksilöinnit ja koodaukset.

Markkinoiden turvallisin tunniste: Valitse siruvalikoimastamme Mifare DESFire tunniste ja varmistat ettei tunnisteella asetettuja tietoja voi kopioida tai hakkeroida auki. DESFire tunnistetta on saatavilla eri muistimäärillä, joka mahdollistaa useammankin järjestelmän rinnakkaiskäytön samalla tägillä.

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja valmiit tunnisteiden koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

Tätä tunnistetta voi hyödyntää mm. Avainturva™ ohjelmistomme käytössä, tutustu nykyaikaiseen avainhallintaohjelmaan tästä linkistä:

Avainturva™

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163

Lisätiedot

Siru

Mifare 1K, Mifare 4K, Mifare Ultralight, NTAG213, Mifare DESFire 2K, Mifare DESFire 4K, Mifare DESFire 8K, ICODE SLI, UCODE 8, UCODE G2iL, HITAG 2, HITAG S, HITAG RO

Taajuus

LF, HF, UHF

Koko

40,5x42mm

Paino

8 gr

Materiaali

Muovi

Väri

Harmaa, Keltainen, Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Valkoinen, Vihreä