RFID-kortti puinen

Puukortti koivusta omilla painatuksilla. Lähiluettava eli RFID/NFC ominaisuus tekee puukortista mainion avainkortin. Katso kuvat ja valitse teille sopivin vaihtoehto.

Kuvaus

RFID-kortti puinen

RFID-kortti puinen on lähiluettava tunnistekortti ja se sisältää monipuoliset mahdollisuudet. Puinen tunnistekortti on kokoa CR80, eli perinteisen pankkikortin kokoinen.

Kortti on koivua ja sen sisällä on lähiluettava RFID-siru. Kortti on kaunis sellaisenaan, mutta sen voi myös tilata myös omalla logolla laseroituna, kuten kuvissa on tehty Tide-logo ja yhteystiedot. Laseroituna tekstissä ei ole väriä joten se on aidoimmillaan puupintainen. Kortti on saatavilla myös neliväripainatuksella, katso kuva, jossa Tiden sinivalkoinen logo ja vihreä metsän kuva.

Puinen kortti on ollut suosittu mm. hotelleissa huoneiden avainkortteina.

Lähiluettavasta teknologiasta käytetään eri termejä eri yhteyksissä, tässäpä muutama yleinen:

  • RFID (RadioFrequencyIDentification)
  • NFC (NearFieldCommunication) eli RFID maailmaan sisältyvä standardi, joka on mahdollistanut useiden eri laitteiden yhteen toimivuutta.
  • Tunniste (Kortti, avaimenperä, tarra yms. jossa sisällä lähiluettava siru)
  • Tag (Yleensä avaimenperä, Keyfob jossa sisällä lähiluettava siru)
  • Mifare (Yksi suosituimmista sirumerkeistä, Mifare merkin alta löytyy useita vaihtoehtoja)
  • Sirukortti (Toki sirukortti voi olla myös kontaktisirukortti)

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. NFC standardin tunnisteen luenta onnistuu nyt jopa omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita ja näin avautuu lisää lukemattomia sovellusmahdollisuuksia.

Meidän kanssa voi keskustella myös mahdollisesta omasta applikaatiosta, jolla luentaan voi liittää muuta seurantaa tai toimenpiteitä.

Maksuttomilla NFC applikaatioilla voit itse tallentaa sirulle haluamasi toiminteita. Tutustu tästä linkistä puhelimeen asennettaviin applikaatioihin: NXP esittelemät NFC Applikaatiot

Ota yhteyttä jo tänään tästä: Yhteydenotto

myynti@tide.fi tai 09 25 163 163