Kuvaus

RFID-kortti puinen

RFID-kortti puinen on lähiluettava tunnistekortti ja se sisältää monipuoliset mahdollisuudet. Puinen tunnistekortti on kokoa CR80, eli perinteisen pankkikortin kokoinen.

Kortti muodostuu puisesta rakenteesta, jonka sisällä on antenni ja siru. Antenni on kytketty siruun ja antennin avulla sirulle siirtyy lukijalta virtaa luentaa varten.

Kortteja on saatavilla tällä hetkellä 13,56 Mhz taajuuden Ntag siruilla (NFC standardi) ja ne voidaan painattaa silkki- tai offset menetelmillä, kysy myös laserkaiverruksen mahdollisuuksia.

RFID= RadioFrequencyIDentification

NFC= NearFieldCommunication

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. NFC standardin tunnisteen luenta onnistuu nyt jopa omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita ja näin avautuu lisää lukemattomia sovellusmahdollisuuksia.

Meidän kanssa voi keskustella myös mahdollisesta omasta applikaatiosta, jolla luentaan voi liittää muuta seurantaa tai toimenpiteitä.

Maksuttomilla NFC applikaatioilla voit itse tallentaa sirulle haluamasi toiminteita. Tutustu tästä linkistä puhelimeen asennettaviin applikaatioihin: NXP esittelemät NFC Applikaatiot

Ota yhteyttä jo tänään tästä: Yhteydenotto

myynti@tide.fi tai 09 25 163 163