Matica XID-M300

UUTTA! UUTTA! Siirtokalvotulostin, jossa viimeisimmän tekniikan saavutukset tuotu kaikille käyttäjille. 200 kpl – 10 000 kpl vuositulostustarpeisiin sopiva korttitulostin.

SKU: xidm300 Osastot: ,

Kuvaus

Matica XID-M300

Matica XID-M300 on odotettu uutuus siirtokalvotulostimien valikoimassa ja se on suunniteltu turvallisuus edellä. Asiattomat ei siihen pääse käsiksi sillä optiona on myös korttisäiliöiden ja tulostustarviketilan luukkuihin tuleva sähkömagneettinen lukitus, lisäksi myös hylkäyssäiliön voi manuaalisesti lukita.

LCD-kosketusnäytöltä on helppo ohjata korttitulostimen toiminteita ja värinauhan sekä siirtokalvon kasettipesään on helppo vaihtaa uusi nauha, laite tunnistaa uuden nauhan aina automaattisesti.

Siirtokalvotekniikka varmistaa laadukkaiden tulostuksen valmistuksen, lisäksi laitteessa on automaattinen kortin suoristaja, sillä siirtokalvotekniikan lämpö usein aina hieman vääntää korttia.

Optiona tulostamiseen voidaan lisätä myös erillinen laminaattori, jolla varmistetaan kortin kulutuskestävyys. Lisäksi tulostimeen on mahdollista liittää RFID-korttien koodauslaite, Magneettiraidan koodauslaite, myös 2-puoleinen tulostusmoduuli on mahdollinen.

  • Resoluutio        300dpi
  • Nopeus              165 värillistä korttia tunnissa
  • Syöttökaukalo  200 korttia
  • Vastaanotto      200 korttia
  • Takuu                 3 vuotta
  • Käyttöpaneeli    LCD-kosketusnäyttö
  • Optiot                 Laminaattori, kooderi, 2-puoleinen tulostus, kansien lukitus

Huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

Korttien suunnittelu ja tulostaminen tietokoneella

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella. Suosittelemme kuitenkin tähän tarkoitukseen erikseen suunniteltua CardExchange ohjelmistoa, jolloin saat täyden hyödyn irti korttien valmistuksesta. Tutustu CardExchange ohjelmistoihin tästä linkistä: CardExhange ohjelmistot

Hankintavinkki

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163