C50 YMCKO Värinauha

Fargo C50 YMCKO Värinauha, jolla tulostat 100 kpl yksipuoleisia kortteja.

Tuotetunnus (SKU): FAR-045440 Osastot: ,

Kuvaus

C50 YMCKO Värinauha

Tämä YMCKO Värinauha on FARGO C50 korttitulostimeen sopiva YMCKO värinauha, jolla voi tulostaa 100 kpl tulostettuja pintoja.

YMCK ovat värinauhan värejä ja O viimeisenä tekee tulosteelle suojakalvon. Tulostimen kirjoituspää siirtää tulostettavat tiedot nauhalta lämmön avulla. Kortti on heti käyttövalmis.

Tiesitkö tätä:

ID-kortit yritykselle voi toteuttaa myös niin, että esipainetaan yrityksen ilmeen mukaiset korttipohjat offsett-painotuotteina. Näin saadaan tasalaatuiset ja kulutuskestävät korttipohjat. Asiakas voi itse edullisella tulostimella yksilöidä korttipohjia henkilöstölleen tarpeiden mukaan. Samalla tavalla voi toteuttaa myös erilaiset jäsen- ja kanta-asiakaskortit.

Pyydä tarjous eri vaihtoehtoista, vertaa kustannuksia ja valitse teille sopivin tapa korttien valmistukseen. Vuosien kokemus kaikista vaihtoehdoista, pyydä tarjous myynti@tide.fi

HUOM! Nauhalle jää jälki kaikista sillä tulostetuista korteista, tietosuojan vuoksi tuhoa nauha suosituksien mukaan. Tilaa meiltä oma tähän tarkoitukseen suunniteltu silppuri tai lähetä nauha meille tuhottavaksi.

Tutustu silppuriin tästä linkistä:

Värinauhan tuhoaja SMART-BIT

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163

Jätä meille yhteydenottopyyntö tästä linkistä: OTA YHTEYTTÄ

Saatat myös pitää...