ENTRUST® Sigma DS1™

ENTRUST® Sigma DS1™ on DTC tekniikan muovikorttitulostin, joka tulostaa yksipuoleisia kortteja, nopeasti ja taloudellisesti.

Muovikorttitulostin Sigma

Tuotetunnus (SKU): 525300-001 Osastot: ,

Kuvaus

ENTRUST® Sigma DS1™

ENTRUST® Sigma DS1™ on DTC tekniikan muovikorttitulostin, joka tulostaa yksipuoleisia kortteja. Erinomainen tulostuslaatu ja helppokäyttöisyys vakuuttaa käyttäjän heti käyttöönotossa. DTC eli suoraan kortin pintaan tapahtuva tulostus on nopea ja taloudellinen kortin valmistustapa.

Hintamerkinnät, lahjakortit, kanta-asiakaskortit ja kuvalliset henkilökortit valmistat tällä tulostimella nelivärisinä 175 kortin tuntivauhtia.

Hintamerkintöihin soveltuu parhaiten valmiiksi mustaksi painettu kortti ja siihen yksilöinti valkoisella värinauhalla. Meiltä voit tilata etukäteen esipainettuja värillisiä kortteja ja yksilöidä niitä kätevästi tällä tulostimella ja yksivärisellä nauhalla. Yksiväriseksi nauhaksi voit valita toki mustan värinauhan, mutta valinnaisia ovat myös sininen, valkoinen, punainen ja erilaiset metallivärit. Yksivärisiä kortteja tulostuu tunnissa 660 kpl.

Korttitulostimen hankintapaikkana Tide on oikea kumppani, sillä tarjoamme jokaiseen myymäämme tulostimeen kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut. Alkuperäiset tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat takuiden voimassaolon ja turvallisen investoinnin pitkäksi aikaa.

Ominaisuudet

  • Resoluutio 300dpi
  • Syöttökaukalo 125 korttia
  • Ulostulokaukalo 25 korttia
  • Kytkentä USB
  • Takuu 3 vuotta

Tutustu Sigma tuoteperheeseen: