ENTRUST® Sigma DS2™

ENTRUST® Sigma DS2™ on DTC tekniikan nopea muovikorttitulostin, johon voi lisätä myös kortin kääntäjän kaksipuoleisia korttitulostuksia varten.

Muovikorttitulostin Sigma

Tuotetunnus (SKU): 525300-001-1 Osastot: ,

Kuvaus

ENTRUST® Sigma DS2™

ENTRUST® Sigma DS2™ on DS1™ mallin nopeampi ja tehokkaampi isoveli. Se on DTC tekniikan muovikorttitulostin, joka tulostaa yksi- tai kaksipuoleisia kortteja. Tulostimen voi hankkia yksipuoleisesti tulostavana ja myöhemminkin hankkia lisälaitteena kaksipuoleiseen tulostamiseen kortin kääntäjän. Erinomainen tulostuslaatu ja helppokäyttöisyys vakuuttaa käyttäjän heti käyttöönotossa. DTC eli suoraan kortin pintaan tapahtuva tulostus on nopea ja taloudellinen kortin valmistustapa.

Hintamerkinnät, lahjakortit, kanta-asiakaskortit ja kuvalliset henkilökortit valmistat tällä tulostimella nelivärisinä yksipuoleisesti 225 kortin tuntivauhtia. Kaksipuoleisia kortteja valmistuu kääntäjällä varustetulla mallilla 140 kpl tunnissa.

Meiltä voit tilata etukäteen esipainettuja värillisiä kortteja ja yksilöidä niitä kätevästi tällä tulostimella ja yksivärisellä nauhalla. Yksiväriseksi nauhaksi voit valita toki mustan värinauhan, mutta valinnaisia ovat myös sininen, valkoinen, punainen ja erilaiset metallivärit. Yksivärisiä kortteja tulostuu tunnissa 660 kpl.

Ominaisuudet

  • Resoluutio 300dpi
  • Syöttökaukalo 125 korttia
  • Ulostulokaukalo 25 korttia
  • Kytkentä USB ja Ethernet
  • Takuu 3 vuotta

Tutustu Sigma tuoteperheeseen:

Lisätiedot

Lisälaite

Perusmalli, Kääntäjä, Kääntäjä +Mg kooderi