Suojahuppu DTC1250e DTC1000

Suojahuppu, jolla suojaat helposti korttitulostimen ja näin vähennät tulostimen puhdistustarvetta. Suosi suomalaista!

Tuotetunnus (SKU): FAR-087774 Osastot: ,

Kuvaus

Suojahuppu DTC1250e DTC1000

Suojahuppu DTC1250e DTC1000 muovikorttitulostimille, joissa ei ole kortinkääntölaitetta. Suojaa korttitulostinta ja näin vähentää puhdistustarvetta. Välitön suoja pölyltä, roiskeilta, naarmuilta, savulta ja toki myös katseilta.

Tide- suojahuppujen valikoima suunniteltu muovikorttitulostimien suojaukseen. Jokainen malli on mittatilaustyönä räätälöity sopimaan juuri valitulle tulostimelle, joten istuvuus on taattu. Tyylikäs materiaali, ryhdikäs istuvuus ja ja helppokäyttöisyys mahdollistavat hupun miellyttävän käytön vaativissakin olosuhteissa.

Tide- suojahuput on valmistettu Suomessa. Suomalaisen käsityön jälki näkyy kokonaisuudessa ja hyvällä istuvuudella saavutetaan maksimaalinen suoja. Suojahuppu vähentää oleellisesti korttitulostimen puhdistustarvetta ja näin edesauttaa moitteettomien korttien valmistamista. Erilaiset ylimääräiset pölyhiukkaset ja karvat ovat historiaa, turhia tulosteita tulee yhä vähemmän – hankinta maksaa itse itsensä takaisin.

Suojahuppu tarjoaa suojaa kaatuvan kahvikupin roiskeilta, ovien ja ikkunoiden avaamisesta johtuvista pölyaalloista, savulta, satunnaiselta naarmuttamiselta ja toki myös uteliailta katseilta.
Pölyltä suojaaminen pidentää korttitulostimen ikää, sillä sen antistaattinen materiaali varmistaa suojan pienimmiltäkin pölyhiukkasilta ja vähentää näin oleellisesti pölyn kerääntymistä korttitulostimen herkkiin sisäosiin.

Ota yhteyttä myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

YHTEYDENOTTO

 

Saatat myös pitää...