Sigma DS1 DS2 DS3 YMCKT Värinauha

Nelivärinauha YMCK ja päälle T (Topcoat) korttia suojaamaan. 250 kpl kortin tulostuksiin.

SKU: 525100-001 Osastot: ,

Kuvaus

Sigma DS1 DS2 DS3 YMCKT Värinauha

Sigma DS1 DS2 DS3 YMCKT Värinauha on valmistajan Datacard ENTRUST alkuperäinen nelivärinauha 250 kpl kortin tulostukseen.
Värinauhaa on helppo käyttää, siinä ei ole värijauhoja tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. T-paneeli (topcoat) on suoja tulosteen päälle.

Tiesitkö tätä:

ID-kortit yritykselle voi toteuttaa myös niin, että esipainetaan yrityksen ilmeen mukaiset korttipohjat offsett-painotuotteina. Näin saadaan tasalaatuiset ja kulutuskestävät korttipohjat. Asiakas voi itse edullisella tulostimella yksilöidä korttipohjia henkilöstölleen tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous eri vaihtoehtoista, vertaa kustannuksia ja valitse teille sopivin tapa id-korttien valmistukseen. Vuosien kokemus kaikista vaihtoehdoista, pyydä tarjous myynti@tide.fi

Jos nauha katkeaa, kiinnitä teipin palalla päät yhteen ja kelaa käsin nauhaa hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

Värinauhalle jää kopiona kaikki sillä tulostetut tiedot, hävitä nauha asianmukaisesti tietosuoja huomioiden. Käytetyn nauhan voi aina lähettää meille tuhottavaksi, hankkia voi myös itselleen tähän tarkoitukseen suunnitellun laitteen. Tutustu näiltä sivuiltamme IDP Smart-Bit värinauhan tuhoajaan tästä linkistä:

Värinauhan tuhoaja SMART-BIT

Saatat myös pitää...