Muovikortit


Muovikortit ovat kulkeneet pitkän matkan vuodesta 1968, jolloin ensimmäinen muovikortti otettiin käyttöön Suomessa. Edelläkävijä oli Wima-tavaratalo Oulussa, jonka asiakkaiden kanta-asiakkuus osoitettiin muovikortilla.

Mahdollisuudet edelläkävijyyteen tänään ovat edelleen olemassa kun korttitoimittajaksi valitaan nykyteknologian hallitseva kumppani. Yhdistä mobiilia, tue kampanjasivulla netissä, käytä lompakkoon paremmin sopivia ohutkortteja, hyödynnä NFC, käytä läpinäkyvää korttia tai koholakattua struktuuria, katkaistavaa kertakorttia tai kolmeen osaan taittuvaa minikorttia. Vai olisiko peruskortti edelleen se kaikkein paras? 

Isoja massoja käsiteltäessä korostuu tänä päivänä tietokantojen turvallinen käsittely. Kanta-asiakastietojen vuodoista aiheutuvat vahingot ovat hankalasti rahassa mitattavia ja maineriskiä vaikea arvioida. Korttitoimituksien kokonaispalvelu painatuksista yksilöinteihin ja postituksiin tarkoittaa aina tietokantojen siirtoja. Onko osaaminen omassa talossa vai ulkoistettu ratkaisee usein turvallisen lopputuloksen.Kiinnostuitko?

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

16 06

VIKATIEDOTE: Häiriö ohi

Teleoperaattorin verkossa eilen 15.6.2021 klo. 8:30 alkanut häiriö on ohi.Häiriö johtui Helsingissä kaivinkoneen katkaisemasta Teleop... Lue lisää

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi