Mobiiliavaus


Mobiiliavaus on helppo ja kustannustehokas tapa toteuttaa nykyaikainen kulunhallinta erilaisiin kohteisiin. Ja toki se voi toimia myös vanhan järjestelmän rinnalla.

Mobiiliavaus on turvallinen, sillä erillisiä avaimia tai muita kulkutunnisteita ei tarvita. Turvallisuutta voidaan parantaa lisäksi ottamalla käyttöön erillinen PIN -koodi.

KÄYTTÄJÄLLE 

Mobiiliavaus toimii näin:

1. Lataa applikaatio puhelimeesi

2. Valitse ovi, jonka haluat avata

3. Avaa ovi painamalla AVAA nappia

YLLÄPITÄJÄLLE

Mobiiliavaus toimii näin:

1. Kirjaudu tunnuksillasi mobiiliavaus.fi sivustolle

2. Lisää ja poista kulkuoikeuksia

3. Muodosta raportteja halutessasi

LISÄTIETOJA

Applikaation rinnalle voidaan ottaa käyttöön myös avaus soittamalla eli puhelu sovittuun numeroon ja vastauksesta kuulet mikäli avaamisoikeus on voimassa ja lukko aukeaa. Helppoa!

Miten palvelun voi tilata, tarvitaanko muita komponentteja ja mitä kaikki maksaa? Lue lisää mobiiliavaus.fi omilta sivuilta tästä linkistä mobiiliavaus.fi , soita 09-25 163 163 tai laita sähköpostia myynti@tide.fi

TARJOUSPYYNTÖIHIN VASTAAMINEN

Vastaamme tarjouspyyntöihin muutaman päivän sisällä. Tarjouksen sisältö on kattava, pyrimme mahdollisimman kattavaan ja selkeään sisältöön kaikkien yllätyksien tai epäselvyyksien välttämiseksi. Tarjouksen liitteenä saatte myös kokonaisuutta selkeästi yksilöivän palvelukuvauksen, jotta hankintapäätöksen tekeminen olisi helppoa.


Kiinnostuitko?