IDonline™ tilausjärjestelmä

IDonline™ on suomalaista teknologiaa huipussaan – sen avulla henkilökorttien tilaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti.

Kuvaus

IDonline™ tilausjärjestelmä

IDonline™ tilausjärjestelmä on kuvallisten henkilökorttien tilaamiseen ja hallinnointiin suunniteltu selainpohjainen ohjelmisto, joka täyttää tiukimmatkin GDPR asetuksen henkilötietosuojaan liittyvät vaatimukset. Kun ulkoistat henkilökorttien valmistuksen, nousee kortille tulevien henkilötietojen käsittely omaan arvoonsa. Varmista, että toimittajaksi valitaan taho, jolla tietoturva- ja ohjelmisto-osaaminen ei ole ulkoistettu.

Suunnitellaan kortti yhdessä ja tehdään mallikortti hyväksyttäväksenne. Valitaan lisäksi siihen sopivat pidikkeet ja nauhat. Kun kaikki on sovittuna, asetetaan kortit ja pidikkeet tilattavaksi IDonline™ järjestelmästä ja toimitetaan käyttäjätunnukset kaikille tilaajille. Tilaajia voi olla useita samoin kun toimitusosoitteitakin. Tilaaminen voi alkaa.

Kortteja voi tilata 24/7 ja tilaajat voivat lisäksi seurata tilaamiensa korttien valmistumista, sillä tilausten siirtyessä tuotantoomme päivittyy status automaattisesti. Läpinäkyvää ja rehellistä tekemistä.

IDonline™ tilausjärjestelmän takana pyörii ammattitaitoinen tuotantomme, joten tilatut kortit ovat erittäin laadukkaita ja tasalaatuisia. Teräväpiirtotulostus ja laminointitekniikka luovat valmistuvista korteista sekä tyylikkäitä että kulutuskestäviä.

Kysy lisää myynnistämme, mahdollista on saada myös demo-tunnukset, joilla voit itse todeta tilaamisen helppouden!

Tutustu yrityksien ja yhteisöjen kuvallisiin henkilökortteihin tästä linkistä: Henkilökortit

Ota yhteyttä vaikka saman tien: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163