IDonline™ tilausjärjestelmä

IDonline™ on suomalaista teknologiaa huipussaan – sen avulla henkilökorttien tilaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti.

Kuvaus

IDonline™ tilausjärjestelmä

IDonline™ tilausjärjestelmä on kuvallisten henkilökorttien tilaamiseen ja hallinnointiin suunniteltu selainpohjainen ohjelmisto, joka täyttää tiukimmatkin GDPR asetuksen henkilötietosuojaan liittyvät vaatimukset.

Ulkoistettu henkilökorttien valmistus

Kuvalliset henkilökortit ovat yrityksen turvallisuuskulttuurin etulinjassa. Turvallisuus on myös silloin tärkein asia, kun annat muiden käyttöön oman organisaatiosi ihmisten nimiä ja kuvia.

  • Toimittaja yrityksenä ja sen henkilöstö ovat todistetusti rehellisiä ja luotettavia
    • Yrityksellä on yksityisen turva-alan elinkeinolupa
    • Henkilöstöllä on poliisin myöntämät turvasuojaajakortit
  • Toimittaja ei ole ulkoistanut ohjelmisto-osaamista
    • Yritysten tarpeet ovat erilaisia, ohjelmisto muokkautuu helposti asiakaskohtaisesti
    • Tietosuoja on sisäsyntyistä ja se pysyy jatkuvassa kehityksessä vastaamaan muuttuviin haasteisiin välittömästi

Helposti eteenpäin

Suunnitellaan kortti yhdessä ja tehdään mallikortti hyväksyttäväksenne. Valitaan lisäksi siihen sopivat pidikkeet ja nauhat. Kun kaikki on sovittuna, asetetaan kortit ja pidikkeet tilattavaksi IDonline™ järjestelmästä ja toimitetaan käyttäjätunnukset kaikille tilaajille. Tilaajia voi olla useita samoin kun toimitusosoitteitakin. Tilaaminen voi alkaa.

Kortteja voi tilata 24/7 ja tilaajat voivat lisäksi seurata tilaamiensa korttien valmistumista, sillä tilausten siirtyessä tuotantoomme päivittyy status automaattisesti. Läpinäkyvää ja rehellistä tekemistä.

Uutta!!

IDonline™ nyt myös mobiilissa, lataa puhelimesi applikaatiokaupasta IDonline™ ja tilauksiin liittyvien henkilökuvien liittäminen on helpompaa kuin koskaan suoraan puhelimestasi. Käytännöllistä, nopeaa ja turvallista!

Laatu on aina muodissa

IDonline™ tilausjärjestelmän takana pyörii ammattitaitoinen tuotantomme, joten tilatut kortit ovat erittäin laadukkaita ja tasalaatuisia. Teräväpiirtotulostus ja laminointitekniikka luovat valmistuvista korteista sekä tyylikkäitä että kulutuskestäviä.

Kysy lisää myynnistämme, mahdollista on saada myös demo-tunnukset, joilla voit itse todeta tilaamisen helppouden!

Tutustu yrityksien ja yhteisöjen kuvallisiin henkilökortteihin tästä linkistä: Henkilökortit

Ota yhteyttä vaikka saman tien: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163