Matica XID8600

Muovikorttitulostin XID8600 on korkean resoluution (600dpi) nopea siirtokalvotulostin, jossa vakiona lisäksi kortin kääntäjä kaksipuoleisiin tulostuksiin. XID8600 mahdollistaa myös turvatekijöiden tulostamisen tarjoten siirtokalvotekniikan edut kaikille korttilaaduille.

SKU: PR000198 Osasto:

Kuvaus

Matica XID8600

Matica XID8600 on kääntäjällä varustettu korkean resoluution monipuolinen ja ammattimainen siirtokalvotulostin. XID8600 tulostaa kaksipuoleisesti 600dpi tarkkuudella tarjoten myös turvatekijöiden lisäämisen mahdollisuuksia helposti kortille, mm. mikroteksti on mahdollista tällä tarkkuuden tasolla. Myös UV-valossa näkyvät turvatekijät ovat mahdollisia.

Siirtokalvotekniikan ansiosta kortti tulostuu 100% reunasta reunaan, samalla se mahdollistaa hieman epätasaisten, kuten RFID/NFC korttien tulostuksen ilman sirun kohdalle jääviä tulostumattomia läiskiä. Kortin ulkoasu säilyy id-kortti käytössä  moitteettomana koko kortin käyttöajan, koska tuloste jää kalvon alle, eikä tulostettu henkilökuva ja muut tiedot näin ollen suoraan altistu kulutukselle ja hankaukselle.

Kaksipuoleisiin tulostuksiin suosittelemme jo heti tilaamaan lisälaitteista kortin suoristajan. Lämpötulostus molemmille puolille aiheuttaa kortille sellaisen lämmönnousun, joka saattaa vääntää korttia hieman kaarelle. Kortin suoristaja litistää kuuman kortin ja varmistaa näin sen suoruuden.

Huolto- ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu myös tähän tulostimeen tarkoitettuihin TeeSeItse -puhdistuspaketteihin.

Lisälaitteet

Käyttötarpeet usein muuttuvat kehityksen myötä, XID8600 kehittyy mukana kattavalla myöhemminkin käyttöönotettavilla lisälaitteilla.

  • Kortin suoristaja
  • Laminaattori
  • Magneettiraidan kooderi
  • RFID- kooderi

Ominaisuudet

  • Erottelukyky 600dpi
  • Kortin syöttölaite 200 kortille
  • Siirtokalvotekniikka
  • Nopeus 120 korttia/tunnissa
  • Kytkennät USB/Ethernet
  • Windows 7,8,10 (32 & 64bits)

Hankintavinkki

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme: myynti@tide.fi