RFID-kertakäyttö paperiranneke Tyvek

Edullinen ja iholle miellyttävä kertakäyttöranneke. Kaksi pituuskokoa, kysy valmiita värejä tai suunnittelu kokonaan oma painatuksesi. Valitse käyttötarkoitukseen sopiva siru tai ota yhteyttä ja tehdään se yhdessä!

Kuvaus

RFID-kertakäyttö paperiranneke Tyvek

RFID-kertakäyttö paperiranneke Tyvek on paperin tuntuinen Tyvek -muovikankaasta valmistettu kestävä kertakäyttökiinnityksen RFID-ranneke. Tyvek materiaali on iholle miellyttävää paperin omaista verkkomaista muovikangasta. Tiedustele värivaihtoehtoja ja jos haluat oman ulkoasun tarjoamme myös silkkipainomahdollisuuden näille rannekkeille.

Soveltuvuus esimerkkejä:

  • Tapahtumat
  • Kulunvalvonta
  • Sairaalat
  • Huvipuistot
  • Teemapuistot

Asiantuntijamme auttaa oikean sirutyypin valinnassa, eri järjestelmät ja koodaukset mahdollisia lähes kaikkiin järjestelmiin. Pyydä tarjous jo tänään.

TAPAHTUMAHALLINTA: Tämä tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä meidän Tapahtumahallintajärjestelmän kanssa. Tutustu ohjelmistoratkaisuun tästä linkistä: Tapahtumahallinta

NFC yhteensopivien RFID-tunnisteiden suosio kasvaa tasaisesti monipuolisten mahdollisuuksien myötä. Kun tunnisteen luenta onnistuu jo nyt omalla puhelimella ilman erillisiä lukijalaitteita, avautuu lukemattomia uusia sovellusmahdollisuuksia.

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai soita 09-25 163 163

Lisätiedot

Siru

Mifare 1K, Mifare 4K, Mifare Ultralight, NTAG213, Mifare DESFire 2K, Mifare DESFire 4K, Mifare DESFire 8K, ICODE SLI, UCODE 8, UCODE G2iL, HITAG 2, HITAG S, HITAG RO

Taajuus

LF, HF, UHF

Koko

250x20mm, 290x20mm

Paino

3,5 gr

Materiaali

Tyvek (muovikangas)