MC110 MC210 MC310 Puhdistussarja

MC310 korttitulostimen puhdistussarja, jossa kaikki tarvitta DTC-tulostimen puhdistamiseen.

SKU: PR20309601 Osastot: ,

Kuvaus

MC110 MC210 MC310 Puhdistussarja

Puhdistussarja on Matican korttitulostimien MC110, MC210 ja MC310 puhdistamiseen soveltuva setti. Puhdista tulostin värinauhan vaihdon yhteydessä ja aina jos tulostuspinnoilla ilmaantuu poikkeamia.

Tulostimen sijainti vaikuttaa puhdistustarpeeseen. Avointen ikkunoiden ja ovien vieressä pölyä kerääntyy tulostimen sisäpinnoille jolloin puhdistustarve lisääntyy. Tulostin kannattaa myös peittää, kun tulostinta ei käytetä.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi ilman määräaikaista huolto- ja puhdistustoimia. Hyvin huolletun muovikorttitulostimen käyttöikä pitenee ja näin tarjoaa parhaan vastineen investoinnille.

Tiden pikahuolto on myös kätevä tapa teettää tulostimelle määräaikaishuolto ja näin varmistaa tulostimen moitteeton toiminta koko sen elinkaaren ajan.

Kaikille Tiden valimoimassa oleville korttitulostimille on mahdollista tehdä myös erillinen huoltosopimus, jolla varmistat korttitulostimen optimaalisimman toimintakunnon koko korttitulostimen elinkaaren ajan. Lue lisää huoltosopimuksesta tästä: Huoltosopimus